Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
По изјавите на Венгер, се ми се чини дека Подолски ќе не напушти, штета но толку место има во моментот за него, а и он треба да разбере дека нема квалитет за стартер во Арсенал, ако сака да влегува како замена кога губиме и во слични ситуации, тоа ќе го има, повеќе нема да може.

За Монреал, па мене ми беше чудно зошто стартуваше пред Гибс, веројатно сакаше малце да ротира Венгер.

Не заебавајте супер си игра Монреал на последниве утакмици, дури и за просечен играч баш добро се снаоѓа како ЦД.Гибс повеќе грешки има направено сезонава од Монреал, а никој ништо не вика за него.

Grzegorz Krychowiak @GrzegKrychowiak · 6h6 hours ago
Tengo un acuerdo con un club ingles. Por mi experiencia sé que cambiaré el club cuando todos partes firmen el contrato..
Го гледал некој? Да ги прашам мадридистиве @Drettica @ElNinho[DOUBLEPOST=1419796759][/DOUBLEPOST]Ама изглеа April fool's day им бил денес на Шпанците :pos:

Последно уредено:
Кои правила ?
Ја како шо приметив никој од тие двајцата шо беа во офсајд немаа контакт со топката.

Се суди офсајд бе другар, маркирање на голманот бла бла.
Затоа ти викам правилата, чисто поништен гол беше ;)

Tengo un acuerdo con un club ingles. Por mi experiencia sé que cambiaré el club cuando todos partes firmen el contrato..
Го гледал некој? Да ги прашам мадридистиве @Drettica @ElNinho[DOUBLEPOST=1419796759][/DOUBLEPOST]Ама изглеа April fool's day им бил денес на Шпанците :pos:
Според мене едно од откритијата во Ла Лига. Квалитетен играч на 5 утакмици оваа сезона беше мен оф д меч во Севиља. Мислам за дефанзивен мидфилдер е технички посремен од Фламини плус помлад. Ефтина опција за дефитицитарна позиција :)

Го гледал некој? Да ги прашам мадридистиве @Drettica @ElNinho

lol, сам си пишал дека има договор со англиски клуб, wtf? Да не му е и на овој Мендес агент? :D

Инаку сум го глеал, колку што сум ја глеал Севиља сезонава, 5-6 пати. Го доведоа како замена за Ракитиќ демек, малце у стилот може и наликува на него ама мислам дека не е баш ист тип играч. То ест го играат поназад отколку што Ракитиќ им играше, бар лани. Кога игра со Мбиа игра поофанзивно, а кога игра и Банега подефанзивно. Не е баш играч што упаѓа у очи, али врши работа ala Немања Матиќ.

Ипак, како што очајно ви фали таков играч, би свршил работа иако Шиндерлин и Кедира се подобри опции според мене, овој ваљда ќе е поефтин.

Криховјак е играчиште, да беше во тим од ПЛ сега ќе беше воздигнат до облаци од комплименти. Во Севиља е алфа и омега, ако го земите ќе свршите одлична работа, одличен трансфер.[DOUBLEPOST=1419857380][/DOUBLEPOST]
За ПЛ треба снага и снаодливост плус има повеќе простор за втрчувања од Ла лига што најмногу го сака Алексис. Каков трансфер ќе направите мислам уште не сте свесни, мило ми е за Санчез што кога веќе си оди го избира вистинскиот тим за да продолжи.

:чда:

Последно уредено од модератор:
Like.Се надевам дека е вистина она горе што го кажаа дечкиве од Ла лига.

Само уште да потпише,може и веке потпишал ама дека не е уште почнат трансфер периодот може и заради тоа не објавуваат.
:icon_lol:

Сега видов и на транфермаркт дека снабдувач на опреда му е пума.

Последно уредено:
Немам ништо против играчов но според мене подобра опциа се schneideflin или carvalho ако веќе сакаме да напредуваме како клуб.

West-Ham-United-v-Arsenal-Premier-League.jpg

:icon_lol::icon_lol:
West-Ham-United-v-Arsenal-Premier-League.jpg

Cheikhou-Kouyate-scores-for-West-Ham-to-make-it-2-1.jpg

Дебуши :свиркам::свиркам::свиркам: Суууууупермеееен

Не се палете по тој од Севиља. Трол беше на твитер. Цел твитер го исмева.

Казорла е моментално мотор на екипата (нормално заедно со Санчез), иако некои сакаа да го продаваат уште летоска, како не чинел и други муабети.
Сами ќе се препознаат кои беа тие.

Јас бев и уште сум. Се препознав. Бидејќи со здрави Ремзи, Вилшир, Озил и Волкот, за Казорла не би имало место ни на клупа. Никој не кажа дека Казорла заборај да игра фудбал. Исто како што не можиш да заборајш да возиш точак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom