Ама не ми е јасно за кој кур Фламини не направи фаул во 2 наврата можеше, ќе беше слободен од 25 метра, а не пенал... И мора ли кога е најмртва играта гол да примиме
Не бевме лоши, но типично губиме од наша грешка у одбраната, ме плаши дека некој од нашите ќе јаде црвен денес. А и Вилшер кога се ја загњави топката, пушти ја брзо да се движи да го ебам.
Озил не ми се верува дека нешто ќе направи денес,тројца го чуваат. Јасна е намерата на Мурињо,сака да ни повреди играчи затоа и Венгер толко бурно реагираше.
За пеналот најмалце е крив Кос, овој беше во налет и немаше шанси на друг начин да се спречи. Прво не требаше да се дозволи да дојде Азар до шеснаесетникот, сто можности имаа фаул да му направат, кога веќе не можат да го бркат. И друга работа дај бе нека фатиме некој пенал сезонава, сите пенали одат во другата страна кај што се фрла голманов
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.