Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И со право се налути кога беше заменет, стариот требаше да го извади Џемберс и да влезе Окс/Подолски кога веќе го паркираа автобусот. Како и да е,напредок е од 6 на 2 гола примени. :D

Bez udar vo ramki na golot. Sea da se izbaci nekoj tuka, od nashite i da rechi dobro igravme, nemavme poraz do pred 2 saati. Klasichna Makedonshtina kje bidi to. Tinja sme sezonava, razlikata bodovna toa i go dokazhuva.

Демонстративно го напуштив телевизорот од 84та минута, ама слушнав нешто коментаторот се дереше дека Полди го имал првиот шут кон голот ?
Не го бива... :D

Наредни 6 ПЛ натпревари:

Дома со Хал
На гости против Сандерленд
Дома против Барнли
Гости против Свонси
Дома против Јунајтед
Гости-ВБА

Ако не освоиме 16 од можни 18 може рано да се опростиме од титула.

И пак таа игра со бесконечни кружења околу шеснаесетник.:(

Наредни 6 ПЛ натпревари:

Дома со Хал
На гости против Сандерленд
Дома против Барнли
Гости против Свонси
Дома против Јунајтед
Гости-ВБА

Ако не освоиме 16 од можни 18 може рано да се опростиме од титула.

Abe 18 od 18 da osvoime pak ne zavisi od Nas.[DOUBLEPOST=1412523692][/DOUBLEPOST]
Се што му шета под куќна греда да му ебам на судијата!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Sho ti e kriv sudijata ? Sho ne shutnavme na gol !? Da, toj e kriv. :facepalm:

Немаа простор покрај таков бункер за да шутнат,клучен момент се покажа предолгиот фор на Вилшер.
@Makedonec_7 Мислиш ли дека ќе ги држи формата подолг период? Диего Коста најверојатно ќе оди на операција,без него би играле раштимено. И ние лани како да не бегавме 9 поени во декември. :)

Abe 18 od 18 da osvoime pak ne zavisi od Nas.[DOUBLEPOST=1412523692][/DOUBLEPOST]

Sho ti e kriv sudijata ? Sho ne shutnavme na gol !? Da, toj e kriv. :facepalm:
Чист пенал не досуди кога копилето го блокираше шутот на Вилшир со рака.Не му даде црвен на дегенот Кејхил кој одеше директно на нога.Премногу ја сечеше играта кога бевме во посед,колку ме само напизди кога ја прекина играта затоа што Оскар го заболело рачето.:mad::mad::mad:

Чист пенал не досуди кога копилето го блокираше шутот на Вилшир со рака.Не му даде црвен на дегенот Кејхил кој одеше директно на нога.Премногу ја сечеше играта кога бевме во посед,колку ме само напизди кога ја прекина играта затоа што Оскар го заболело рачето.:mad::mad::mad:

Crven za Welbeck, min zholt za laktot vrz Costa, vtor zholt na Chambers za startot na Schurle... Eden kup ima ako gledash taka. Toj ne e kriv sho nie ne shutnavme na gol. Bidi realen malce i ne obvinuvaj drugi. Bez idar vo ramki na golot e Sramota.

Crven za Welbeck, min zholt za laktot vrz Costa, vtor zholt na Chambers za startot na Schurle... Eden kup ima ako gledash taka. Toj ne e kriv sho nie ne shutnavme na gol. Bidi realen malce i ne obvinuvaj drugi. Bez idar vo ramki na golot e Sramota.
Дани одеше на топка и не го пипна копилето ако добро забележав а доби жолт само за намерата а Кејхил му ја избуши штуцната на Алексис директно на нога без никаква намера да игра со топка да погодеше 7-8 сантиметри подоле во зглобот ке беше завршена сезоната за Алексис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom