Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tocno taka, od koga izleze Santi shansa ne napravivme...Најлоша измена до сега Санти-Окс.
Наредни 6 ПЛ натпревари:
Дома со Хал
На гости против Сандерленд
Дома против Барнли
Гости против Свонси
Дома против Јунајтед
Гости-ВБА
Ако не освоиме 16 од можни 18 може рано да се опростиме од титула.
Се што му шета под куќна греда да му ебам на судијата!!!!!!![]()
Чист пенал не досуди кога копилето го блокираше шутот на Вилшир со рака.Не му даде црвен на дегенот Кејхил кој одеше директно на нога.Премногу ја сечеше играта кога бевме во посед,колку ме само напизди кога ја прекина играта затоа што Оскар го заболело рачето.Abe 18 od 18 da osvoime pak ne zavisi od Nas.[DOUBLEPOST=1412523692][/DOUBLEPOST]
Sho ti e kriv sudijata ? Sho ne shutnavme na gol !? Da, toj e kriv.![]()
Чист пенал не досуди кога копилето го блокираше шутот на Вилшир со рака.Не му даде црвен на дегенот Кејхил кој одеше директно на нога.Премногу ја сечеше играта кога бевме во посед,колку ме само напизди кога ја прекина играта затоа што Оскар го заболело рачето.![]()
Дани одеше на топка и не го пипна копилето ако добро забележав а доби жолт само за намерата а Кејхил му ја избуши штуцната на Алексис директно на нога без никаква намера да игра со топка да погодеше 7-8 сантиметри подоле во зглобот ке беше завршена сезоната за Алексис.Crven za Welbeck, min zholt za laktot vrz Costa, vtor zholt na Chambers za startot na Schurle... Eden kup ima ako gledash taka. Toj ne e kriv sho nie ne shutnavme na gol. Bidi realen malce i ne obvinuvaj drugi. Bez idar vo ramki na golot e Sramota.