Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го постирав пошто знам дека ти се палиш .. а и башка за плочки си мајсторАуууу се плаиш а, епа постерче и почињај со плочките![]()
Хахахах си се помешал, јас за баскет бев мајстор ти текнуего постирав пошто знам дека ти се палиш .. а и башка за плочки си мајстор![]()
Го прашуваат Венгер денес на пресот дали Ферги би му го продал Велбек да беше сеуште менаџер, и на тоа Венгер смеејќи се одговара дека се видел со Ферги неколку дена после трансферот ама разговорот ќе го задржи за себе.
Џабе , го гледав вчера, веќе страв има набиено, кога влегува у дуели се пази и многу многу не очекувам од него.....И јас му посакувам исто али тешко.....За мене побитно е што Диаби втора утакмица по ред ги игра сите 90 минути. Му стискам палци најискрено на чоеков заслужува да покаже што знае
C'MON ABUUU
Џабе , го гледав вчера, веќе страв има набиено, кога влегува у дуели се пази и многу многу не очекувам од него.....И јас му посакувам исто али тешко.....