Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
10665249_10152494979012713_4576910965307895813_n.jpg

Ауууу се плаиш а, епа постерче и почињај со плочките :LOL::LOL::LOL:
го постирав пошто знам дека ти се палиш .. а и башка за плочки си мајстор :D

Го прашуваат Венгер денес на пресот дали Ферги би му го продал Велбек да беше сеуште менаџер, и на тоа Венгер смеејќи се одговара дека се видел со Ферги неколку дена после трансферот ама разговорот ќе го задржи за себе.

И уште еден интересен факт од пресот, а тоа е дека трансферот немало да се случи воопшто ако Венгер не бил во Рим на дедлајн деј.[DOUBLEPOST=1410462670][/DOUBLEPOST]п.с. а овде некои тврдеа со цел памет дека Газидис го купил Велбек без дозвола на Венгер :pos:

Последно уредено:
Добар е,скоро секој натпревар дава гол а и на пред сезонските пријателски покажа многу добри игри.Заслужува да игра пред Саного ама ваљда Венгер не сака да го форсира,сеуште е млад а и не е толку физички спремен.Иначе у дивизија 2 биле овие...сме испаднале од 1-ва минатата година.

За мене побитно е што Диаби втора утакмица по ред ги игра сите 90 минути. Му стискам палци најискрено на чоеков заслужува да покаже што знае
C'MON ABUUU

За мене побитно е што Диаби втора утакмица по ред ги игра сите 90 минути. Му стискам палци најискрено на чоеков заслужува да покаже што знае
C'MON ABUUU
Џабе , го гледав вчера, веќе страв има набиено, кога влегува у дуели се пази и многу многу не очекувам од него.....И јас му посакувам исто али тешко.....

Џабе , го гледав вчера, веќе страв има набиено, кога влегува у дуели се пази и многу многу не очекувам од него.....И јас му посакувам исто али тешко.....

Ја го читав извештајот од натпреварот пишуваше дека не е сеуште доволно спремен и затоа, ама и Ремзи имаше страв една сезона кога го псуевме сите види го сега ;)[DOUBLEPOST=1410532487][/DOUBLEPOST]Каков лош рекорд....боли глава
Arsenal have collected a meagre 26 points out of 90 against Premier League big boys over the last five years

Последно уредено:
Мислам дека работел Чичо на тоа,барем на Емирати да ги добиеме ривалите оваа сезона.

Шо сака да каже Озил со рефератон на фб, дека ќе јаде живи луѓе од сеа или сака некако да се оправда за лошото играње ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom