Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не секам да критукувам уште на полувреме но ми се лоши од помислата дека Саного треба да е прв напаѓач на Арсенал пола сезона, ја најозбилно не знам шо му е на Венгер со овој, па не може сите црнци од Франција да станап Виера и Анри.

Алексис е ѕверче, добра игра, но на целиот труд на Санчез и Ремзи, нас очајно ни треба предатор во 16-никот, со овој уметничкиот лизгач напред џабе е се.
на лагер ни се чичарито и влебек ... утка ќе направите ако не купите некој од нив двајца ( ако е возможен трансферот нели ) ставени се на листа за откачување и двајцата .

Наредната со Сити :facepalm: Мамичето ќе ни го расплачат и оваа сезона и Сити и Челзи, по можност и Ливерпул.

Не не , чекај уште малце со измена.....

Не го глеав прво ама го глеам второ иаме срека шо неспособни се Лестер комотно може од тие шансите две да брцнат гол.
Овој тим не наликува на шампионски и утре ако се повреди посериозно или шо напрај Косчиелни очекувам Скилачи нов во составов пошо такво е купвењето во 5до 12.
Со овој напад 4то е премија

1:1 со факинг Лестер и најакото е што они напаѓаат, а не ние... Комедии :place: :mad:

Промашена формација,само Санти функционира со истата.

Ужас. И на крај излезе аматерскиот менаџмент со повредата на Косиелни не кошташе победа, ама добро за тим што се бори за 4 место овој бод не е лош, а тим кој сака да ја освои титулата (а тоа не сме ние) ова секако е разочарување.

Единствен збор за овај меч и за оваа игра на Арсенал е зборот КАТАСТРОФА. Денес не заслужи никој преодна оценка. Апсолутно никој. Не фали само напаѓач, туку фалат драстични промени во тимот. Кадровски.

Тапа Џонсон, биланс од натпреваров , пола тим повредени....
И тврдам дека Кембел треба да игра пред Полди!!!!!
А тоа дека имавме среќа у гз тука бод да извадивме е друга работа. Ајмо сега да видиме дали Венгер ќе извади неое засилување у 5 до 12.....

Приемов на Саного ме потсеќа на прием на некое 12 годишно дете додека го гледа симпатија. Си се губи во простор и време, дај нека игра Кембел, Подолски или било што, неможе вака напред. Убаво е да се пружува шанса на млад играч, ама ова е удирање со глава во ѕид више...

Коментаторот на СК ме насмеа кога рече дека уште е на плажа Озил. Ќе тераме мака цела сезона со такви екипи што се бранат.

Коментаторот на СК ме насмеа кога рече дека уште е на плажа Озил. Ќе тераме мака цела сезона со такви екипи што се бранат.

Од 20 екипи, 15 се бранат. Неботитен факт е дека Озил игра баш така. Или воопшто не игра. Не се криви екипите. Лестер не се бранеше, имаше повеќе шанси од нас, и НИЕ треба да бидеме среќни со бод. Тука се поставува главното прашање. Каде ќе заврши Арсенал сезонава ? Мој тип. 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom