Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Полди не е за прв тим.Секогаш е бил поефективен кога влегувал од клупа.Сличен синдром има ко Џеко и Чичарито.
Венгер малку ако се мислел дали да зема напаѓач мислам денес со гол од Саного и тој мал сомнеж ќе го снема.
А и време е да го видам Арсенал да се распука 4-5 спрема 0.Ама тешко кај Лестер.

Галатасарај сериозно се засилија со Џемаили и Пандев

Абе Подолски е Меси за Кембел... Некна една топка саглам неприми се му бегаа. Добар е далеку дека е слаб ама не очекуајте чуда, премногу очекувате од играчиве додека не играат после натпревар со дрва и камења по нив.

Денес се освен победа е неуспех. Ако сакаме да се бориме за највисок пласман, мора да ги победиме Лестер.

Со саного ли по титули? Со ваково теле ни 5 место нема да биде Арсенал!!

Нека го стави Чемберс, Кош неможе да игра....

почекај уште малце да ти е.ам тоа старото прдало

Гледај бе каков аматерски потег од клупата на Арсенал, замени го одма со Чемберс се виде дека е у делириум.....:facepalm:[DOUBLEPOST=1409499562][/DOUBLEPOST]Arsenal have conceded four goals from just five shots on target faced in the @premierleague so far. Headache.

Последно уредено:
Одлична 4-1-4-1 формација или у овој случај „кој на дека виде“.

сите нерви ми ги кине Венгер со Саного се по список да им поминам

многу сакам да го видам Венгер да смени еднаш поразлична формација, на пример 4-1-2-1-2, одбраната стандард-Артета-Ремзи,Вилшер-Озил-Подолски,Санчез.:)

Кој му кур бизнис на сенилниов бе...
Дај ајде вади го Саного и стави го Полди или Кембел...
И да Пер е опасен авторитет у тимот ама многу е спор...
Ја би да играат Чејмберс и Кош како стандарден стоперски тандем зошто Чејмберс чуда праи у моментов :)

Катаракта фатив од првото полувреме,страв ме фаќа да го гледам второто,може да ослепам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom