Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ако не е знак дека треба да се земе уште еден напаѓач, ја не знам шо е.

Курац Кембел, млад талентиран играч без минута искуство у Англија, ако тој треба да го замени Подолски, трет стрелец на Германскиот тим и играч со големо искуство еба а мајка му тогаш.

Ептен сум напизден заради Подли и општо заради напаѓачките опции у клубот, само звучно напаѓачко име ќе може да ме расположи.

Изгледа на Манолас и Карваљо ќе останеме,сепак кога ќе ми текне за лани после натпреварот со комшиите како гром од ведро небо испадна информацијата за Озил си мислам дека може повторно да не изненади стариот.

Изгледа на Манолас и Карваљо ќе останеме,сепак кога ќе ми текне за лани после натпреварот со комшиите како гром од ведро небо испадна информацијата за Озил си мислам дека може повторно да не изненади стариот.

Па и не беше баш гром, се шпекулираше дека Арсенал ќе земи големо име уште на 23-24ти август. Само шо повеќе беше Ди Мариа во игра, од колку Озил. Сеа нема ништо, тивко е, али мислам дека ке донеси уште еден играч, барем, но тешко дека тоа ќе биде напаѓач во имиња како што ги посакуваме.

Манолас отиде у Рома

Венгер одамна рече дека не зима шпиц незнам што дискутирате џабе, едино ако си оди полди и жиру е аут неколку недели, исто така и саного... засега сме само со кембел наредниве утакмици

Добри пари извадија од Рома за Манолас, 17 милиони евра сосе бонуси.
И за Карваљо цената е проблем, даваме 20, они сакаат 30.

dobro be mame mu eam, anri, berkamp, mislam ... i Wenger znae sto e potrebno za sampionski Arsenal, zasto koga ja skoril taa dobitna sampionska formula, napred imal ebenje od igrac, with all due respect za giruuu, ali napred Wenger ednostavno mora da ima klasa napagac, neka napne za Jovetic na kraj kraeva, mu duzat papacite od Mancester, jesda ne e klasa Jojo ... seuste, ama go ima toa u nego za da bide nositel na napad za vakva ekipa, moze da dade 20 gola u sezona bez problem, a i univerzalen e, za razlika od francuzinot koj sekako pak ke bide eden od glavnite igraci na Arsenal, baska komotno moze da igra vo napad so igrac ko Jovetic.

p.s. istiov muabet i za Kavani vazi.

Мисли си дека ќе ни го дадат Јоветич :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Е со онакви грамади се освојува титула како Фернандо, Фернандињо и Јаја, а не со Артета и талентот Вилшир.

Е со онакви грамади се освојува титула како Фернандо, Фернандињо и Јаја, а не со Артета и талентот Вилшир.

Кога освојувавме титули бевме полни со вакви грамади.Во ПЛ до сега со мивки играчи никој не освоил титула, а ние имаме еден тон мивки...

едит: Изгледа Жиру ќе биде повреден 3 месеца, според тоа што читав на твитер.Ако ова е вистина и ако не купиме напаѓач јас сум за Венгер под итно да си оди уште на 03.09, три месеца со Саного прв избор во напад е преголем ризик за клуб како Арсенал.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom