Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Леле пρинцот κе го пρодаде не ми се веρува [emoji31]

Искрено,нема да ми фали многу Подолски посебно ако се донесе некое добро крило на негово место,но ако не планира да најде замена Венгер подобро нека остане бидејќи ни треба голем тим за неколку фронтови а еве пак си почнавме со повреди уште од почеток.

Глупостите κој κе ги пρави аха ? Има невеρојатен финиш

Јас мислам дека ќе се земе офанзивен играч во случај Подолски да си замине. 110 илјади плата се ослободува, така да возможно е поголемко име.

Јас мислам дека ќе се земе офанзивен играч во случај Подолски да си замине. 110 илјади плата се ослободува, така да возможно е поголемко име.

Ројс :D

И јас не верувам дека ќе го зееме Кавани.

Т.е. не верувам дека ќе зееме шпиц, ако си иде Подолски ќе зееме некој што може да игра на таа позиција, можеби некој како Лавеци? :P

Лавеци би бил ехтρа опција мн ми пρави меρаκ тој а зш κоа веκе се збоρи за напагач ниκој не го спомнува Ρодρиго од Бенфиκа ѕвеρ е типот

Јас лично не ги сфаќам шпекулаците за Кавани.
ПСЖ имаат само 2 шпица, Ибра само што им се повреди, Пасторе или Лавеци ли ќе им играат шпиц?
Не верувам ни јас, онака само желби си кажувам :) Подолски најверојатно да, ќе си оди а јас би сакал да го видам Ројс таму ама..

Пред некоја недела имаше инфо од овие респектабилниве блогери дека Подолски зима 75 илјади фунти.

Иначе и јас сум за Ројс, ама на крај ќе испадне дека нема да земеме никој. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom