Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Озил уште еднаш не смее да одигра крило или ќе гледаме уште вакви мечеви како овој со Евертон. Едностанвно таков плеј не треба и не смее да се става на крило.

Дај бе не мудрувајте, играл плеј, играл крило, играл шпиц. Ич кур не ме боли што играл, пратење на играч е нешто што се учи на 8 години, не на 25.

Озил го остави Колман при голот, буквално застана. Да го испратеше играчот до крај, само да му посметаше Колман немаше да има отворен шут.

Такво нешто е недозволиво за овој ранг на натпревари, не игра у втора македонска лига па да глуми звезда.

Само поради таа "кур не ме боли за одбраната" игра на Озил ќе губиме бодови...

Да не испадне зборам само за Озил, скоро сите копуци беа такви во прво полувреме, незаинтересирано, ко на тренинг. Сите оние 50/50 дуели ги добиваа играчите на Евертон.

Ттреба да учат нашите од Атлетико како треба да се брани колективно еден тим, им се восхитувам на тимската игра која ја имаат.

Ни ме интересира Озил, ни Санчез ни било кој освен Чејмберс. Едноставно најмногу мерак ми се праи кога глеам како игра он :)

Tochno. Zatoa i lani greeshe klupa.[DOUBLEPOST=1408844427][/DOUBLEPOST]

Vidi vaka drugar vo Premier ligashki mech ne se pravat eskperimenti. Ili se pravat ?
Зошто да не,купивме два верситилни играчи така да ќе треба да се експириментира со сите позиции кои можат да ги играат за да се најде на која позиција можат да дадат највеќе за тимот.Експеримент беше префрлањето на Анри од крило во напад.;)

Не паметам лани да играл крило Озил,секако имаше менување позиции со Казорла во текот на натпреварот но секогаш Озил стартувал како 10ка.И ја не кажав дека не треба да му се даде шанса на Вилшир и мило ми е што за промена Ширер и Севиџ дале подршка на наш играч ама денеска ептен беше тиња во завршницата а и на претходните натпревари нема покажано ништо така да сметам дека подобро би било постепено да иде сето тоа како што беше случајот со Ремзи.

Стартуваше Озил на крило на повеќе утакмици добро се сеќавам, ама небитно то не смее Венгер да го игра на крило скрос непродуктивен е

Зошто да не,купивме два верситилни играчи така да ќе треба да се експириментира со сите позиции кои можат да ги играат за да се најде на која позиција можат да дадат највеќе за тимот.Експеримент беше префрлањето на Анри од крило во напад.;)

Ajde, okej, kje eksperimentirame togash. Eve, da go stavime Cazorla golman ? Sporedvash vreme vo 97ma, pred 15 godini koga se misleshe deka topkata e kvadrat, a ne trkalezna. Beshe roden ti koga Anri beshe krilo ?

Ovaj transferot na Rio e adaptirana malce ponova verzija, slichna kako na epizodata na Sol Campbell vo Newcatle.

Ajde, okej, kje eksperimentirame togash. Eve, da go stavime Cazorla golman ? Sporedvash vreme vo 97ma, pred 15 godini koga se misleshe deka topkata e kvadrat, a ne trkalezna. Beshe roden ti koga Anri beshe krilo ?
да бе и дека земјата е една голема плоча што ја носат на грб 3 џиновски слонови, кои стојат на два кита кои пловат по бесконечниот океан, а кога еден од слоновите сакал да си го чеша увото, настанувало земјотрес.

in a meanwhile
Еден од ретките голови со глава заедно со тој шо им го даде на Јунајтед
Али вториот е :drk::drk::drk:
:cuc::cuc::cuc:

CS67767386Arsenal-manager-A.jpg

:LOL:

Две кола без пораз, уште 36 и ќе се повтори 2003/04 :D

Giroud about his twisted ankle "I need to wait until tomorrow for the diagnosis, I hope to be on the pitch wednesday"

Да, заборајвме да кажиме дека враќањето на ваков тим против Евертон беше на високо ниво. Немавме ни игра, особено во првите 45 минути. После тоа, кога влегоаа Санти и Џоел немаше слика, но верувам дека внесоа свежина и пред се дека секој си дојде на свое место, на своја позиција. Џек и Ремзи се како кочница кога двата се во тимот. Џек мора да се навикни да ја грее клупата и на тренинг да дава 101%. За 4 минути, од невидлив тим на терен, каков што бевме, без удар во рамки на голот до 62-63 минута успеавме да дадеме два гола. Сепак, тоа е позитивното од овој меч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom