A
Avenger99
Гостин
Озил уште еднаш не смее да одигра крило или ќе гледаме уште вакви мечеви како овој со Евертон. Едностанвно таков плеј не треба и не смее да се става на крило.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Зошто да не,купивме два верситилни играчи така да ќе треба да се експириментира со сите позиции кои можат да ги играат за да се најде на која позиција можат да дадат највеќе за тимот.Експеримент беше префрлањето на Анри од крило во напад.Tochno. Zatoa i lani greeshe klupa.[DOUBLEPOST=1408844427][/DOUBLEPOST]
Vidi vaka drugar vo Premier ligashki mech ne se pravat eskperimenti. Ili se pravat ?

Не паметам лани да играл крило Озил,секако имаше менување позиции со Казорла во текот на натпреварот но секогаш Озил стартувал како 10ка.И ја не кажав дека не треба да му се даде шанса на Вилшир и мило ми е што за промена Ширер и Севиџ дале подршка на наш играч ама денеска ептен беше тиња во завршницата а и на претходните натпревари нема покажано ништо така да сметам дека подобро би било постепено да иде сето тоа како што беше случајот со Ремзи.
Зошто да не,купивме два верситилни играчи така да ќе треба да се експириментира со сите позиции кои можат да ги играат за да се најде на која позиција можат да дадат највеќе за тимот.Експеримент беше префрлањето на Анри од крило во напад.![]()
Не бе низок е за голман Казорла на прекини ќе го јадеме.Ajde, okej, kje eksperimentirame togash. Eve, da go stavime Cazorla golman ? Sporedvash vreme vo 97ma, pred 15 godini koga se misleshe deka topkata e kvadrat, a ne trkalezna. Beshe roden ti koga Anri beshe krilo ?
да бе и дека земјата е една голема плоча што ја носат на грб 3 џиновски слонови, кои стојат на два кита кои пловат по бесконечниот океан, а кога еден од слоновите сакал да си го чеша увото, настанувало земјотрес.Ajde, okej, kje eksperimentirame togash. Eve, da go stavime Cazorla golman ? Sporedvash vreme vo 97ma, pred 15 godini koga se misleshe deka topkata e kvadrat, a ne trkalezna. Beshe roden ti koga Anri beshe krilo ?