Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Чемберс е ИГРАЧИНА :cuc:[DOUBLEPOST=1408476258][/DOUBLEPOST]Санчез катастрофално.....

Последно уредено:
Озил може имаше лоша ланска сезона ама и кога игра најлошо Арсенал со Озил 1000 пати подобар од Арсенал без Озил.
И да, многу ама стварно многу криво ќе ми биде ако Чејмберс грее клупа коа ќе се врати Пер...

Боже сачувај каков напаѓач имаме ... :facepalm:
Имаме среќичка у газето ако не почнеме да играме ко шо треба ќе го гтнеме немиен .

Овој шатираниов лепотан толку ме испизди вечерва, не можам да го гледам веќе, не знам постои ли толку тромав напаѓач на друго место.

Заеби ДМ, ако овој го гледаме у напад цела сезона тешко на нашите живци.

Не не а Жиру е многу добар.....Ебаму шмекерот какви шанси имаше , Кембел една ја брцаше од шансите што ги имаше.....
Чемберс само една лоша проценка имаше и ќе не кошташе гол....Али дечково е лудница, потенцијал до крова. Има да научи доста од џинот. Али Пер ќе си игра кога ќе биде спремен.

Овој шатираниов лепотан толку ме испизди вечерва, не можам да го гледам веќе, не знам постои ли толку тромав напаѓач на друго место.

Заеби ДМ, ако овој го гледаме у напад цела сезона тешко на нашите живци.

Не заборавајте дека прв старт му е и дека нема мечеви во нозете. Се ќе си дојде на место после 3то, 4то коло. Ќе растураат со Ремзи. Mark my words.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom