То со Жиру дома само паметна работа е, оти и така не дава голој надвор од Емирати. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Надвор од Лондон :-DТо со Жиру дома само паметна работа е, оти и така не дава голој надвор од Емирати.![]()
по се изгледа не купува чичо ДМ
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140807/boss-chambers-ready-to-play-regularly
Чејмберс ми делува како фудбалер што игра слободно и нема проблеми со самодоверба, барем така беше на купов. Ако стварно го мисли за дмф, немам ништо против.
Chambers mladinskite skoli na Southampton gi pominal igrajki DM lani igrase na desen bekДа, али Венгер многу убаво знае дека со Чејмберс како првотимец и со позиција нова, која никогаш до сега не ја играл, нема да излезе на арно од првата година.
Чејмберс да, може ќе го биде, ама да грее клупа и да искористува шанси кога ќе дојде до тоа. Да се учи. Венгер може да го фали него колку сака, али не гледам како Венгер со неговите познавања ќе се задоволи со 19год. играч на таа позиција. Според мене, сепак ќе купува.
Chambers mladinskite skoli na Southampton gi pominal igrajki DM lani igrase na desen bek
Deteto si ima kvalitet ama da ostanime samo so nego na dm vo najmala raka e neseriozno pokraj celiot budzet so go imame, a se nadevame na titula
Celzi gi ima Matic, Mikel, pa i Ramirez peson
City Fernandinho, Fernando, Garcia..
Junajted e kratok mada so novava formacija i ne im treba rasturac
Mora da se kupi klasa DM a ako zamine Vermaelen i CB