Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не го планира швалерот за прв шпиц,е тек тогаш нервози. Нема да имаат ефект новите засилувања.

Медиумиве пишуваат дека сме најблиско до потпис на Ројс.Ако има вистина тука нема да можам да замислам:
Санчез
Ројс-Озил-Волкот
Но како што знам уште еден странец може да донесеме,така да тоа играч би бил сигурно ДМ или пак да се продаде некој од Санти и Подолски(поголеми се шансите да замине).

Ај да не го донесуваме Ројс, зошто срцево нема да издржи :icon_mrgr:
Ако се донесе Ројс (мада не верувам) би бил задоволен и со Чејмберс на позиција ДМ :icon_mrgr:

Германците во тимот ќе се вратат на 11 август, ќе го пропуштат стартот на ПЛ.

Wenger - We are well stocked in midfield

'Chambers can play a major role this season'
Изгледа Чемберс е планиран и за ДМ позиција што значи да не се надеваме многу за Кедира или некој друг.

Kje dojdi nekok drug, 100%. Znaj Wenger deka so Chambers ne se osvojuva titula. Ova e da go olabaj pritisokot okolu Khedira. I samiot izjavi deka ochekuva ushte 1, a ako si zamine Vermaelen ushte 2ca novi fudbaleri.

Венга вика повеќе клубови биле заинтерсирани за Вермален ако го пушти у Манчестер покрај интерес од Барса нека си ебе матер .
А нека му извади добро париче мислам дека може докај 15м фунти да исценка за него и секако потребна ќе ни е искусна замена за него бидејќи имаме младич веќе во тим, Чејмберс .
Се надевам ќе го испоштува ова
"We have offers from abroad and ideally I would rather sell him to a club abroad."
Уште еден спонзор се приклучува кон нашата заедница, кеш :icon_mrgr:
Hansa Pilsener become official partner

Последно уредено:
Чејмберс ми делува како фудбалер што игра слободно и нема проблеми со самодоверба, барем така беше на купов. Ако стварно го мисли за дмф, немам ништо против.

Чејмберс ми делува како фудбалер што игра слободно и нема проблеми со самодоверба, барем така беше на купов. Ако стварно го мисли за дмф, немам ништо против.

Да, али Венгер многу убаво знае дека со Чејмберс како првотимец и со позиција нова, која никогаш до сега не ја играл, нема да излезе на арно од првата година.

Чејмберс да, може ќе го биде, ама да грее клупа и да искористува шанси кога ќе дојде до тоа. Да се учи. Венгер може да го фали него колку сака, али не гледам како Венгер со неговите познавања ќе се задоволи со 19год. играч на таа позиција. Според мене, сепак ќе купува.

Да, али Венгер многу убаво знае дека со Чејмберс како првотимец и со позиција нова, која никогаш до сега не ја играл, нема да излезе на арно од првата година.

Чејмберс да, може ќе го биде, ама да грее клупа и да искористува шанси кога ќе дојде до тоа. Да се учи. Венгер може да го фали него колку сака, али не гледам како Венгер со неговите познавања ќе се задоволи со 19год. играч на таа позиција. Според мене, сепак ќе купува.
Chambers mladinskite skoli na Southampton gi pominal igrajki DM lani igrase na desen bek
Deteto si ima kvalitet ama da ostanime samo so nego na dm vo najmala raka e neseriozno pokraj celiot budzet so go imame, a se nadevame na titula
Celzi gi ima Matic, Mikel, pa i Ramirez peson
City Fernandinho, Fernando, Garcia..
Junajted e kratok mada so novava formacija i ne im treba rasturac
Mora da se kupi klasa DM a ako zamine Vermaelen i CB

Chambers mladinskite skoli na Southampton gi pominal igrajki DM lani igrase na desen bek
Deteto si ima kvalitet ama da ostanime samo so nego na dm vo najmala raka e neseriozno pokraj celiot budzet so go imame, a se nadevame na titula
Celzi gi ima Matic, Mikel, pa i Ramirez peson
City Fernandinho, Fernando, Garcia..
Junajted e kratok mada so novava formacija i ne im treba rasturac
Mora da se kupi klasa DM a ako zamine Vermaelen i CB

Да, сега видов дека Чејмберс играл како DM, а не како десен бек. Тоа е само исклучок оваа година. Инаку еве изјава на Венгер од официјалната страна, на прашање „Дали некој нов играч ќе се приклучи на тимот до крајот на трансфер периодот?“

Wenger: „"It could happen, yes," he said. "I cannot give you any names specifically who will join us at the moment. We are not close to signing anybody and it will be the wrong information.“[

Мене одговоров ми значи дека и те како не е завршен трансфер периодот за Арсенал :) А, за Вермален 50/50 е работата. Се е до играчот и неговите желби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom