Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ремзи искочи и игра немаме.
Само да ни е здрав сезонава.

Мислам дека после денеска веќе е очигледно дека Санчез е земен за шпиц.

Како Кембел :D
Добар е сега за сега, само уште еднаш ќе кажам не летајте многу, ова се пријателски, ќе го видиме во ПЛ. Ремзи беше МОТМ според мене, по негово излегување ништо не изигравме.

Добар е сега за сега, само уште еднаш ќе кажам не летајте многу, ова се пријателски, ќе го видиме во ПЛ. Ремзи беше МОТМ според мене, по негово излегување ништо не изигравме.

Еми сеа на 5-0 шо да изиграме, не зафркавај и ти :D[DOUBLEPOST=1407006560][/DOUBLEPOST]on having too many players...
Yes, but you want me always to buy more. Where do I put them all?:pos:

Кембел бе ќе биде полн погодок во ПЛ. Нема да игра стандард прва ама е добро да се има на клупа. Боксинг деј, 3 купа и ПЛ, треба клупа за ова..[DOUBLEPOST=1407008229][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:
Не можиш некој да чуваш на клупа до Боксинг Деј и тогаш да очекуваш да даде 15 гола. Мора да му се даде шанса и сега од почеток, додека Подолски уште го нема на тренинг и додека не е во форма сеуште и Озил. Таму лево може да игра Џоел, а овие први 3-4 кола му се шанса за напредок и да докаже дека може да игра сериозно и да конкурира за прв тим.

Не можиш некој да чуваш на клупа до Боксинг Деј и тогаш да очекуваш да даде 15 гола. Мора да му се даде шанса и сега од почеток, додека Подолски уште го нема на тренинг и додека не е во форма сеуште и Озил. Таму лево може да игра Џоел, а овие први 3-4 кола му се шанса за напредок и да докаже дека може да игра сериозно и да конкурира за прв тим.
Не ме разбра. Фала богу дека нема да го држи Венгер на клупа до Боксинг деј. Сакав да кажам дека ПЛ за разлика од другите лиги има тежок распоред плус се играат повеќе купови во Англија а и ЛШ играме. За сето ова потребна е квалитетна клипа. Џоел сакав да кажам дека нема да игра на многу мечеви од прва минута( во зависност како ќе се покаже Жиру сезонава), плус ФА куп и тој другиот ќе го игра стандардно сигурно.

Фактички првите 3-4 кола треба да очекуваме вакво нешто:
Кембел-Казорла-Санчез зад Жиру.

Зошто Волкот уште нема да биде вратен одповреда,а Подолски и Озил нема да се фит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom