Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како КембелПа ете ќе му даде шанса, во прв тим е сега за натпреваров со Бенфика. Нека изигра добро па ќе коментираме после, а не да дркаме на видеа на јутјуб.

Рече нештоЉеље одбранатааа!
Па и Саного во напад![]()
Само шо е пријателска, миренРече нешто
Diaby was not in the squad, he is just going out to practice, but is not injured.Пак се повреди Диаби, пак проблеми со колкот.

Добар е сега за сега, само уште еднаш ќе кажам не летајте многу, ова се пријателски, ќе го видиме во ПЛ. Ремзи беше МОТМ според мене, по негово излегување ништо не изигравме.Како Кембел![]()
Добар е сега за сега, само уште еднаш ќе кажам не летајте многу, ова се пријателски, ќе го видиме во ПЛ. Ремзи беше МОТМ според мене, по негово излегување ништо не изигравме.
[DOUBLEPOST=1407006560][/DOUBLEPOST]on having too many players...
Не ме разбра. Фала богу дека нема да го држи Венгер на клупа до Боксинг деј. Сакав да кажам дека ПЛ за разлика од другите лиги има тежок распоред плус се играат повеќе купови во Англија а и ЛШ играме. За сето ова потребна е квалитетна клипа. Џоел сакав да кажам дека нема да игра на многу мечеви од прва минута( во зависност како ќе се покаже Жиру сезонава), плус ФА куп и тој другиот ќе го игра стандардно сигурно.Не можиш некој да чуваш на клупа до Боксинг Деј и тогаш да очекуваш да даде 15 гола. Мора да му се даде шанса и сега од почеток, додека Подолски уште го нема на тренинг и додека не е во форма сеуште и Озил. Таму лево може да игра Џоел, а овие први 3-4 кола му се шанса за напредок и да докаже дека може да игра сериозно и да конкурира за прв тим.