Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Што убаво сте се собрале ко некои жени на чешма да ме оговарате, ве пецкам бе тикви, судете според смајлињата, муки :D
Џабе и илјада смајлиња да ставиш ако истрескаш глупости. Сега собери си ги тиквите и гитла од овде, што сакаме ќе пишуваме и кого сакаме ќе оговараме, не сме ти дошле дома.

Шо да праиме, се плашиме да се конфронтираме со тебе и мора вака без никој да знае да те оговараме...
Еве дури и не те ни цитирам/означувам се со надеж дека нема да ме прочиташ зошто ме плашиш.. :unsure:

Мене би ме било срам да оговарам некој како вас, ех бе, сите ве упропастил онај лиглето Македонец, прави жени сте станале, ако ништо друго бар држите стандард за фанови на Арсенал.(y)

Такви сме си бе, да не си љубоморен случајно ? :love:

Ај за да се избалансира форумот гит и да нема карање.Факт е дека ние трошиме додека вие градите играчи :)

Само Матич трансферот е доволен да покаже каква трансфер политика имате.[DOUBLEPOST=1406635039][/DOUBLEPOST]Диаби можеше да биде Јаја,пред овој воопшто да се појави.Која завршница ја има,Жиру гомна да јаде

Даглас Коста? Кембел на позајмица, се шушка нов трасфер..:pipi:

"Marco Reus has turned down a new contract extension at Borussia Dortmund."

10494571_825232650834645_4474107861120423974_n.jpg

:pos::pos::pos::pos:

Што убаво сте се собрале ко некои жени на чешма да ме оговарате, ве пецкам бе тикви, судете според смајлињата, муки :D

Site znaeme za to, ali udarot e vozvraten. I kaj nas ima smajlinja. :D[DOUBLEPOST=1406656262][/DOUBLEPOST]
Мене би ме било срам да оговарам некој како вас, ех бе, сите ве упропастил онај лиглето Македонец, прави жени сте станале, ако ништо друго бар држите стандард за фанови на Арсенал.(y)

:pos:[DOUBLEPOST=1406656293][/DOUBLEPOST]
Новата трева на Емирати. :гик:

10394548_552780964867440_8402196701167185747_n.png

Tepih.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom