Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Bravi za Apkom epten gi rabitese denes, a i Olson soliden. Mora da gi pusta cico u toa liga kupot.

Акпон, Белерин, Олсон, Росицки (каков пас) :cuc:, Диаби солидни (y)[DOUBLEPOST=1405786468][/DOUBLEPOST]Иначе...
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...eyeing-free-transfer-Real-Madrid-Arsenal.html[DOUBLEPOST=1405787112][/DOUBLEPOST]

То е то 100 пати сум рекол и уште миљон ќе речам , ваков човек вакава големина ваква фаца не се раѓа више
:cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:
Оспина е блиску до нас, и од Франција има информации, во нивните медиуми и на твитер акаунти од Французи кои, барем според рејтингот се респектабилни.

Касилас нема теорија да дојде кај нас, не ни ни треба. Останува да се засилиме уште со напаѓач и со ДМФ.

Некаде, Венгер сега кажа дека не може да гарантира дека ќе остане, што во превод значи дека заминува сигурно. Ама ич не ми е криво, не ја оправда првата добра сезона, сака да игра првотимски фудбал, ќе се најде некој квалитетен трет централен, Венгер исто потврди дека голман и централен секако доаѓаат и дека ќе има уште трансфери.

10482146_696405640425147_8122744886583197118_n.jpg

Се стишија шпекулациите за трансфери, не верувам нешто конкретно пред август.

^
На експертот му е криво што тимот ќе го гледа во ЛЕ..oh wait...Ливерпул без Суарез...Дебуши премина кај нас,грејниот Овен.Нек пукне со хејтање :)

Sam @samuelJayC 10m
Local paper in Nice says Ospina to Arsenal deal is done. £3.2m fee.

Ligue 1 expert Matt Spiro : No way Ospina would automatically accept no2 role.Ambitious, young and talented. Szczesny faces serious competition if €4m deal goes through.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom