Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Reports abound today that Arsenal have agreed a £15.8m fee for former Manchester City man Mario Balotelli. верно е?

http://gianlucadimarzio.com/en/calc...catanias-peruzzi-possible-meeting-on-tuesday/
@Mondonico Можеш да кажеш нешто повеќе за играчот ако сакаш? :)
Овој доека играше у Велез аргентинците го сметаа(т) за новио Хавиер Занети. Сезонава Катанија беа тиња цела сезона, не сум го заприметил многу, сигурно се вклопил во сивилото и он. Ништо не губите ако го земете за минорна сума, со Дебуши да ротираат, не може да биде полош од Џенкинсон сигурно. :icon_mrgr:

Изгледа си земавме нов голман, колумбиецот Оспина од Ница, кој имаше фантастични партии на светското.

Ако дојде Кедира гол шетам низ град.

Го претепале Сантос ваш вчера.

Глупа работа, сопствени фанови да те премлатат. Не најдов никаде колку се сериозни повредите, али чим го чекале, веројатно добро му го наполниле самарчето.
Се шпекулира, не знам колку е точно, и не ми има логика, дека го начекале на паркингот, дур влегувал во својата Панамера.
Зарем тој паркинг не е со обезбедување? И не е внатре, во таа buffer зона што ја имаат стадионите?

Глупа работа, сопствени фанови да те премлатат. Не најдов никаде колку се сериозни повредите, али чим го чекале, веројатно добро му го наполниле самарчето.
Се шпекулира, не знам колку е точно, и не ми има логика, дека го начекале на паркингот, дур влегувал во својата Панамера.
Зарем тој паркинг не е со обезбедување? И не е внатре, во таа buffer зона што ја имаат стадионите?

Глеј ти Кедира да го земеме.

http://gianlucadimarzio.com/en/calc...catanias-peruzzi-possible-meeting-on-tuesday/
@Mondonico Можеш да кажеш нешто повеќе за играчот ако сакаш? :)
Искрено да ти кажам не ми е многу познат бидејќи не ги следев Катанија многу годинава,а исто и не играше често. Сепак општо цел тим на Катанија играше катастрофа па ништо чудно и тој да се вклопил во сивилото. Од она што го прочитав впечаток ми остави тоа што Нејмар го ставил в џеб кога играл за Велез Сарсфилд. Инаку сега прочитав Ди Марцио напиша дека средбата ќе се случила во среда со претставници од Катанија.

Оспина е одличен голман, нема да ме чуди и да му го земе првотимското место на Војче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom