Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Лол, да не беше Барса ти немаше да знаеш за играчот.

Ај иди легни си. Ќе ти пројде. Може и постов да ти влезе во оние легендарните на кајгана. Само со наводници.

gun__1401693941_fawomenscup2014a.jpg

Честитки и до понежниот пол. :)

Честитки за дамиве, ја испратија со титула тетицата. (y)
Иначе мојата последна надеж ,дека има уште верност кај играчите за клубовите, тоа ми е Цеск. Не верувам дека би заиграл за некој друг тим од Англија. Венгер ќе го пречека со отворени раце назад.

криво ви е што не успеавте таков играч да го склопите во тимот а?????
па ајде сеа ќе плачеме по форуми :tapp:

Честитки за дамиве, ја испратија со титула тетицата. (y)
Иначе мојата последна надеж ,дека има уште верност кај играчите за клубовите, тоа ми е Цеск. Не верувам дека би заиграл за некој друг тим од Англија. Венгер ќе го пречека со отворени раце назад.
Guillem Balague ‏@GuillemBalague 7m
3. Arsenal dont want Cesc back and he has been told that already by Arsenal

Одбивање на Венгер за враќање на Цеск можам да го оправадам (иако не во целост) само со земање на екстра класа напаѓач за големи пари. Ако летото го поминеме со Реми, десен бек и резервен голман а ја пропуштиме приликата за Цеск, нека се утепаат и Венгер и целото раководство, макар што овие шпекулации за Цеск се мењаат од саат во саат, прво не си одеше, па си оди, па во Сити ќе одел, па Ливерпул бил во предност за негов потпист, па речиси е сигурен во Арсенал.

Не знам шо ќе биде.

според ова батево @GuillemBalague кое и да е

Chelsea have agreed a deal with Cesc Fabregas according to @GuillemBalague. He also said Arsenal have bid £35m for Alexis Sanchez.

Можно е, не викам не, али Цеск цело свое детство и созревање како играч го има поминато во Лондон и Арсенал. Премногу би се изненадил дека би отишол од Барселона, а не би се вратил во Арсенал.

Се ова што читам за Челзи, Јунајтед или Сити ми е исто како да не го читам. Шансите тоа да се случи според мене еднакви се на нула.

Не знам за вас, ама ако откажувањето од Цеск значи дека би го земале Алексис, ја со две раце би потпишал. Многу повеќе ни треба напаѓач од мидфилдер.
Ама па од друга страна... Цеск во Челзи ?!...

@Awake во денешниов фудбал не се знае ништо,нема верност како порано.

Еве што објави прееска @GuillemBalague на твитеeр
1.He has not agreed anything with Chelsea. His agent did not meet Wenger lately (havent spoken for a month)
2.Barcelona have told Cesc he has to find a team. They want the money to buy Koke. Cost: 35m euros
3.Arsenal dont want Cesc back and he has been told that already by Arsenal
4.He is being pushed out by Barcelona but will take his time to find the right club for him

А тоа дека Челзи го договориле Цеск или ние сме понудиле £35m за Санчез никаде не го видов.
На Телеграф вчера објавија дека Венгер сакал да доведе 2 напаѓачи (што не ми е за верување) а како први опции ни биле Балотели и Реми.
Инаку според мене покрај напаѓач,ДМ и десен бек треба да се донесе и лево крило.Не би сакал први опции за лево крило да ни бидат Казорла и Подолски,со едно брзо пробивно крило каде каде ке ни се подобри играта во напад.

А ти можи па го знаеше. Во Арсенал е од 15 години, на 16 стана најмалдиот стрелец на тимот. Не лупај глупости, жити око. :tapp:

криво ви е што не успеавте таков играч да го склопите во тимот а?????
па ајде сеа ќе плачеме по форуми :tapp:

Таков играч фали во Премиер Лигата односно вашиот тим додека кај нас на таа позиција имаме други доктори а и ќе има и во иднина. За што да плачеме, вас ви фали нам не, додека он си дремеше во Арсенал Барса го достигна врвот. Неговото враќање покажа дека можеби е најдобар во Арсенал ама за во Барса треба многу повеќе. Па од друга страна ве разбирам, Артета човече стигна да ви биде главниот креативец во тимот :pos: Овој во Шпанија прашање е дали за Ваљадолид би играл.

Таков играч фали во Премиер Лигата односно вашиот тим додека кај нас на таа позиција имаме други доктори а и ќе има и во иднина. За што да плачеме, вас ви фали нам не, додека он си дремеше во Арсенал Барса го достигна врвот. Неговото враќање покажа дека можеби е најдобар во Арсенал ама за во Барса треба многу повеќе. Па од друга страна ве разбирам, Артета човече стигна да ви биде главниот креативец во тимот :pos: Овој во Шпанија прашање е дали за Ваљадолид би играл.

Нас убо ни е. Ако си толку добар предлагам да го замениш Венгер во Арсенал. Средете си го проблемите во вашиот двор после зборувајте за дворот на комшиите. Ако не е добар зошто го плати Барселона 30 милиони ? Ние го купивме за 100 евра. :pos::vozbud:

Може требаше да го пробате на лев бек или па голман?Лажна деветка:tapp: човекот коа ќе даде пас у празно прави вишок двајца,стратезите кај вас го играат напаѓач ,па добро е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom