Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://news.arseblog.com/2014/05/wenger-fans-can-expect-a-big-summer/
Нека му е со среќа со новиот договор и посакувам да не израдува со ПЛ и конечно веќе еднаш ЛШ.Ќе има трошење така да да се живи и здрави играчите може да се врати тимот на старите патеки.

Па то бе чичооооооооо, ајде за овие 3 години што ги продолжи дупло титули да ни донесе. Само паметно да се изигра сега во трансфер периодов и ќе биде топови наредна сезона.

Чамбо не е ни на клупа за Англија вечерва
ќе да го пропушта светсково така ми мириса[DOUBLEPOST=1401482945][/DOUBLEPOST]каков потег на Вилшир :cuc:

Последно уредено:
после ова нема логика Венгер да го пушти, не капирам o_O

Прво 24 фудбал ја пренесуваат веста, второ не верувам да гласањево е од некој релевантен избори/страна ( колку и да сакам да успее Илиев во Арсенал )

Значи медиумска лага било неговото заминување чим ја објави веста на неговиот профил на фб.Сега нека се земе еден голман што ќе го мени Шчезни,а нашиот Илиев да биде трет избор иако му се случува кикс да направи :D

BREAKING: SkySports i Miror javljaju da je Loic Remy novi igrač Arsenala. Da stvar bude još zanimljivija SkyBet je zaustavio klađenje na Remyjev prelazak u Arsenal.

Прво 24 фудбал ја пренесуваат веста, второ не верувам да гласањево е од некој релевантен избори/страна ( колку и да сакам да успее Илиев во Арсенал )

што има врска кој ја пренесува кога се изгласани од медиумите во Англија?[DOUBLEPOST=1401553776][/DOUBLEPOST]
што има врска кој ја пренесува кога се изгласани од медиумите во Англија?
BREAKING: SkySports i Miror javljaju da je Loic Remy novi igrač Arsenala. Da stvar bude još zanimljivija SkyBet je zaustavio klađenje na Remyjev prelazak u Arsenal.

нема ништо за Реми на skysports

Последно уредено:
што има врска кој ја пренесува кога се изгласани од медиумите во Англија?[DOUBLEPOST=1401553776][/DOUBLEPOST]

На NSS Radio кажале. Sky Bet го суспендирале кладењето на тој трансфер.

Не ми се допаѓа доколку се случи овој трансфер.
Ако се зема Ди Марија,ондак ок. :)

после ова нема логика Венгер да го пушти, не капирам o_O
Значи медиумска лага било неговото заминување чим ја објави веста на неговиот профил на фб.Сега нека се земе еден голман што ќе го мени Шчезни,а нашиот Илиев да биде трет избор иако му се случува кикс да направи :D
се испозапаливте за Илиев предвреме ..... (па дури и самиот ја објавува вест на својот фб и се заблагодарува.....:facepalm:)
http://ekipa.mk/koj-si-poigra-so-deni-iliev/

и лани го суспендираа за Суарез дали или незнам кој беше па не го зедовме, и тие не се за верување[DOUBLEPOST=1401566415][/DOUBLEPOST]
се испозапаливте за Илиев предвреме ..... (па дури и самиот ја објавува вест на својот фб и се заблагодарува.....:facepalm:)
http://ekipa.mk/koj-si-poigra-so-deni-iliev/

и ја забеган сум, уште што не сум се зарекол во црква дека нема да читам ниедна вест од мк медиум, и ете ти :facepalm:

10300801_792048550819722_4675498031619316436_n.png

Значи Волко да ни беше здрав :rolleyes: а и тенки се шансите да го опраиме за цела сезона да е фит така да бар уште еден ЦФ мора да земеме, Реми е добра опција глеам тешки шпекулации се вртат за него а и последната утакмица беше виден на Емирати, можно е да има нешто, и не верувам да кошта нешто мрсно докај 15м ваљда ?

Овој Ауриер нема шанси да го купиме ептен голема бука за него а ништо конкретно нема, очигледно е дека дечкото сака трансфер ама можеби не е доволно добар за нас а и многу вакви случаии сме потпишале, на медицински и на крај муда маријанова . Значи и десен бек треба, до макс 10м да платиме ?

И голман треба :facepalm: ќе најде Венгер некој анонимец или на фри, ваљда нема да платиме многу тука... Верма никако не треба да се пушти !

И мислам дека покрај потребата од класа напаѓач потребен ни е некоја тешка копачина на сред, црнчуга за дефанзивни задачи а не "појакиве" екипи да не пунат по 5 гола ... Боље би истргнал тука 20/30м отколку на Цеск којшо реално вишок ќе праи ама и не бива да го пуштиме на место како Манчестер :unsure:...

На крилата мислам дека сме океј, Волкот/Гнабри, Подолски/Окс мада уште едно крило нема да праи вишок со оглед нa тоа шо сите 4 се доста стаклени ... Или може да го пробат Кембел на ова припремиве шо идат.

60м треба да расправат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom