Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Го паркираа ,според формацијава шо е најавена..и да ,Артета????!!!!

Ќе можам ли еден ден мирен да бидам бе, само ние примаме вакви шалабајзерски голови. Да не падне мотивацијата само, мора да ја вртиме, мора да земеме :(

Ако не го освојат купов ќе бидеме поголема брука од Џерард, зошто нели планираа парада ко Светско да ќе освоеле :mad::mad::mad:

Неможеме топка да пренесеме бе, асален напад неможе да направиме, стресови :mad:

Таман цела година го хејтав Санти дека не дава голови од далечина, дека не е тоа што беше, еве сега ме замолчи. И другиве нека ме замолчат :noze:

Многу трчат играчите на Хал,ако продолжат во вакво темпо ќе немат сили во второ :D

Pogolem maler od zuru nemalo i ce nema, dajte go lordot! Ajde Arsenal raspali!

Еден удар во голот против хул...СРАМОТА.. :@

Немат мадиЊа фудбалериве на Арсенал, без разлика како ќе заврши мечот. Без то нема големи титули.

Ако не го освојат купов ќе бидеме поголема брука од Џерард, зошто нели планираа парада ко Светско да ќе освоеле :mad::mad::mad:
Двата тима планираат парада пред утакмицата затоа што нема време да се организира парада за помалку од 24 часа. Отсекогаш било вака.

Еммммммм ќе ме удри некој шлог, мочковци невидени.....
Ако не го земат купов сите до еден нека идат на колективно лечење, ПИЧКИ НЕВИДЕНИ, дај покажете бре муда од ХАААААААААААЛ ли ќе губите бреееееееееееееееееееееј.
За 8 минути примаат 2 гола ко даиграме против Барса......

Венгер ако не ги зашамара на полувреме и да ја свртат на велико и не до 90 да се тресеме него одма!!!!!
Дај нека влезе Џек малце, он барем ќе ги скрши педериве малце. Иначе немој некој да ми плаче дека Сања ќе си иде, дека не знае топка да нафрли, и не она со играч до него него празен простор, време да види, да размисли да се намести и пак укакува. Нека се гони у пет пичке материне!!!!!

Ајде може јас ќе ви бидам среќа. Ќе освоите, олабајте се само.

Еммммммм ќе ме удри некој шлог, мочковци невидени.....
Ако не го земат купов сите до еден нека идат на колективно лечење, ПИЧКИ НЕВИДЕНИ, дај покажете бре муда од ХАААААААААААЛ ли ќе губите бреееееееееееееееееееееј.
За 8 минути примаат 2 гола ко даиграме против Барса......

Венгер ако не ги зашамара на полувреме и да ја свртат на велико и не до 90 да се тресеме него одма!!!!!
Дај нека влезе Џек малце, он барем ќе ги скрши педериве малце. Иначе немој некој да ми плаче дека Сања ќе си иде, дека не знае топка да нафрли, и не она со играч до него него празен простор, време да види, да размисли да се намести и пак укакува. Нека се гони у пет пичке материне!!!!!
Камен ееееее.не знам шо се плаче по него нема ништо,само одбрана е солиден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom