Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, супер потег беше градењето на Емирати, од менаџерска гледна точка. Стабилност, просперитет и иднина. Цените се едни од најскапите во Европа од сите тимови, и догодина ќе се кренат за уште 3%, шо статистички гледано за Лондон како град, и да има незадоволни, стално има некој шо чека и шо можи да плати за да го гледа Арсенал. Емирати беше вистински потег во вистински време, уште еден доказ дека Арсенал е тим кој гледа и во иднина, а не да бележи краткотрајни резултати и инвестиции.

А да останевме на Хајбери мислиш ќе бевме на ова дереџе на кое сме сега? 3 пати бетер ќе бевме.
Знам,ама трофеј немам видено од пред тинејџерска фаза која дојде,помина и уште немам видено :D

Наводно сме го донеле првото засилување.Станува збор за 20 годишниот Ориер од Тулуз,десен бек,замена за Сања.

Супер. Топ замена. Исто како Сања. Дури и подобар. Сања е дрво, ќе си оди за пари, стар е. Ориер е најјак !

Си го гледал?Како вака уште не дојден осуден на пропаст од твоја страна?Зошто бе само да се кењало за нешто :facepalm:

Последно уредено од модератор:
Си го гледал?Како вака уште не дојден осуден на пропаст од твоја страна?Зошто бе само да се кењало за нешто :facepalm:

Кај да го гледам, во Тулуз игра ?! Демек има кај да се гледа негде ? Ти можи стримој пушташ и го бараш Тулуз за гледање. НЕ ме заебавај. Доста е со вакви анонимци, ако сакаме титули. За 4то добар е, не велам не. А на Јутјут многу клипој има од него. Дури ич.[DOUBLEPOST=1399762612][/DOUBLEPOST]А и баѓи искусен вака кажва на Википедија. http://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Aurier :pos::pos::tapp:

Кај да го гледам, во Тулуз игра ?! Демек има кај да се гледа негде ? Ти можи стримој пушташ и го бараш Тулуз за гледање. НЕ ме заебавај. Доста е со вакви анонимци, ако сакаме титули. За 4то добар е, не велам не. А на Јутјут многу клипој има од него. Дури ич.[DOUBLEPOST=1399762612][/DOUBLEPOST]А и баѓи искусен вака кажва на Википедија. http://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Aurier :pos::pos::tapp:
Каде реков дека јас го гледам?Ете тој е добар за 4то место,Сања беше за титула?Сања и клубот не се договорија,не сакаше да потпише,ќе си оди..Фала му и пријатно!Според мене стар,32 години,уште догодина ќе игра на високо ниво и толку.И де не ме тупи со Занети или Малдини или Пеле..Ретки се тие играчи што играле цел натпревар на 34 години во врвна форма.[DOUBLEPOST=1399763127][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=MN__tVJUZwY Ако веќе бараш на youtube клипови,ако тоа ти е некаков показател дали играчот е добар.Еве ти клип.Де кажи ај да ли го бива?!

Нема шанси да е дваесет и една година...минимум 24-5 е

Шо е стадионот крив кога две финалиња во лига купот ги изгубивме на Вембли.

Зошто Сања е подобар од да речеме Насри ?
Демек зошто Сања играл до 30 и кусур кај нас го брише фактот дека на почетокот на сезонава викаше дека ќе остане, а сеа си оди зошто не му се свиѓаат 80.000 фунти неделно ?

Знам,ама земи во предвид дека е од Африка и шо далавери прават они

Каде реков дека јас го гледам?Ете тој е добар за 4то место,Сања беше за титула?Сања и клубот не се договорија,не сакаше да потпише,ќе си оди..Фала му и пријатно!Според мене стар,32 години,уште догодина ќе игра на високо ниво и толку.И де не ме тупи со Занети или Малдини или Пеле..Ретки се тие играчи што играле цел натпревар на 34 години во врвна форма.[DOUBLEPOST=1399763127][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=MN__tVJUZwY Ако веќе бараш на youtube клипови,ако тоа ти е некаков показател дали играчот е добар.Еве ти клип.Де кажи ај да ли го бива?!

Не ми враќај вака селски. Глупо ми е да бараме играч надвор, кога веќе имаме во тимот играч кој може да даде уште многу во клубот. И за него. Ако не сакаат да му дадат 100.000 во ред. Според мене, ги заслужил. Ко може Озил да зема, оти да не и Сања. Така ? Милион пати има дадено повеќе за клубот, од Озил. Пример велиме. Глупав потег е тој. И плус заминува во конкурент за титула. Изброј колку титули имаат Клиши, Наси и Ван Перси заедно, и после изброј колку има Арсенал. Додадј ја и оваја утре шо ќе ја освојат. Проста математика, друже. Додека дозволуваме да одат во конкурентите, Арсенал ќе си остани 4ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom