Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не заебавајте и вие брат сега,дојде си пиша мислење само и му се сипавте со муабетот дека Барса ги трти.Сакаш да кажеш дека не е Венгер кривецот што немате трофеј толкав период?Кој е крив,јас?40 милиони може да фрли за Озил а за напред го зима Жиру и замена му е Бентнер?Не заебавај молим те,фрли толку пари на играч од средината а не зема нормален напаѓач.Жиру е супер ама не може стариот да се понаша ко прва сезона во ПЛ да му е.Знае дека има преголем број утакмици,повредите се дел од фудбалот,нормално е дека французинов нема да игра во иста форма цела сезона.Сум кажал 100 пати после Јунајтед,Арсенал ми е нај ок екипа ама реално нема шампионски тим неколку години веќе.
Само те цитирав онака немој сеа мене да ми се пуштите со муабетот дека Сити не трти уназад 3 години :D :D

P.S
@Топче педер.

Па нели Венгер го бараше Суарез тоа значи дека бараше и напаѓач, тоа што неуспеа да најде е друг моабет а дека не бараше тоа си грешка. Не е се како на фудбал менаџер дај паре и оп го купи.

И ја сум за Ројс, страшен играч е. Башка имаше шпекулации дека ќе одел во Барса, а они 2 рока нема да можат да купуваат што значи дека е вистинско време за поход :D
Него и овој Лукас од ПСЖ е опасен, брз, технички супер стои и еве во двете утакмици лом ја праи одбраната на Челзи.

Ете го Ројс. Ги посра Реал. Кој фудбал игра Клоп. Уште еден меч кај што се покажа дека Реал Мадрид се one men team. Без Роналдо, како Барса без Меси.

Море Лавеци и Матуиди да ги пазариме некако. :sneaky:

Кавани е тешко преценето човече се усра против Челзи на два пати ... Платеник
Страв ми е од Виган сеа значи кое време дојде од второлигаш да те фака паника :mad:

Виган знаев дека ќе му ја дадат на Милвол и ми се чини дека само јас во Битола ја играв двојка. За шубај пари ми избега Дортмунг ГГпрво, то чудо нешто. :place:

Изгледа сме го земале Дрмиќ.
Типичен Венгер трансфер.

Иначе за другиден, можеме да бидеме без Росицки, Гибс и Чемберлејн. 50-50 се шансите.
Ремзи стартер.
Диаби наскоро на тренинг.
Вилшир, Озил и Косилни се уште надвор. Кослени би можел да биди спремен за вторник, Озил за следната сабота, а Вилшир за неколку недели.
Фабијански на голот утре.[DOUBLEPOST=1397134339][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Иначе за другиден, можеме да бидеме без Росицки, Гибс и Чемберлејн. 50-50 се шансите.
Ремзи стартер.
Диаби наскоро на тренинг.
Вилшир, Озил и Косилни се уште надвор. Кослени би можел да биди спремен за вторник, Озил за следната сабота, а Вилшир за неколку недели.
Фабијански на голот утре.[DOUBLEPOST=1397134339][/DOUBLEPOST]

Утре сабота е?

Ај да ти ебам тоа широкиот сокак.Тие пичондрите шо шетаат те спобудалеа. :свиркам:

Тато Волкот :D
So over the moon to announce the birth of our baby boy Finley born this morning.... It's amazing to be mummy & daddy!
Love him so much x

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom