Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто не можеме 5 Ремзиња у среден ред да имаме, само он се труди, овие околу него кој од кој понеписмен.

И повторно, Подолски мрш назад у Келн ти ебам шупакот невидлив неспособен. ТИ ли си играч бе? Ти си полу човек полу ништо клошар еден.
Нашто дроги е Лев шо те држи у репрезентација, да не им го пушиш у соблекувална? Само за тоа те бива.

tumblr_mmhu61D3J41r1mr1po1_500.gif

Саного бееее! Да беше Жиру на негово место резултатот ќе останеше ист.

Го гледав Саного летово на европското за младинци, го имам Акпом гледано неколку пати за младинците, знам дека не е некој голем избор ама со чисто срце можам да кажам дека Акпом > Саного.Овој Саного никаква техника нема, топка неможе да исконтролира.

Зошто не можеме 5 Ремзиња у среден ред да имаме, само он се труди, овие околу него кој од кој понеписмен.

И повторно, Подолски мрш назад у Келн ти ебам шупакот невидлив неспособен. ТИ ли си играч бе? Ти си полу човек полу ништо клошар еден.
Нашто дроги е Лев шо те држи у репрезентација, да не им го пушиш у соблекувална? Само за тоа те бива.

Со оглед дека има шанси да стане најобар стрелец во историјата на Германија, не верувам. Само кај нас не го бива.

Едит: Ко ми велевте дека Артета е добар и дека намерно сум серел по играчите, ми иди да се отепам сега.

Во второ, Артета, Казорла и Саного Аут, Апком, Ајсфилд и Калстром Ин. Јас тврдам дека ќе играме поубо. Тврдам. Саного кое тешко дрво е, еј. Не знам шо мисли Венгер го напаѓачи како него. :facepalm:

Најубаво после 65 минута да влезе Акпом,ако влезе Жиру ништо нема да се смени тој нема ни во шанса да влезе.

Богами Акпом убоо голче им брцна на Челзи со младите и јас би му дал шанса али тешко чичо да го пушти пред Жиру.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom