Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно ?!
Најдобрата шанса ни беше после негов шут...
Тој шутира само после среќно одбиена топка, не помага у дефанзива, не придонесува апсолутно ништо во креирање шанси, пола од топките ги губи...... да продолжам?

Омг, Фламини нема да игра два натпревара , што значи против Виган слабо......

Артета и Фламини аут, Окс и Ремзи ин, до 60та минута. Саного ин, Жиру аут 75та минута. Мора да дадеме гол.

Радикални промени?Нема потреба,Венгер е на клупа,немаме гајле :facepalm:.Иначе измена во Арсенал не се прави пред 70 мин.

Ќе има петарда до крај.Некој мора да поднесе одговорност за овие порази сезонава.Иначе,Венгер на пресот после мечот ќе каже ''We just want to respond in the next match''

Тоа е тоа.Порано примаме гол одма се активират да израмнат,сега примат и примат ли примат.Не заслужува ваков тим ЛШ да игра.

абе чиче Венгере.....
Makedonec_7 како со недопирливиов?

Не сме ни фаворит за ФА Куп со ваква игра.

Која патетика, уште едно гостување кај тим од горниот дел на табелата и сме посрамотени, толку лоша игра, толку заслужен пораз. Како овој тим дојде од врвот на табелата до неизвеност за четврото место стварно не можам да разберам. Со ваква игра ни последните 5 наводно лесни утакмци не сум оптимист.

Не сме ни фаворит за ФА Куп со ваква игра.

Која патетика, уште едно гостување кај тим од горниот дел на табелата и сме посрамотени, толку лоша игра, толку заслужен пораз. Како овој тим дојде од врвот на табелата до неизвеност за четврото место стварно не можам да разберам. Со ваква игра ни последните 5 наводно лесни утакмци не сум оптимист.

Дојдовме до врвот така што тимот беше комплетен. Јас тврдам дека да не беа толку повреди ќе бевме први/втори.
Единствена светла точка денес беше враќањето на Ремзи.

Тој шутира само после среќно одбиена топка, не помага у дефанзива, не придонесува апсолутно ништо во креирање шанси, пола од топките ги губи...... да продолжам?
Дека не игра како лани е очигледно, ама не би рекол дека не е за Арсенал зошто и покрај тоа што игра лошо сезонава пак он не вади од гомна...

Него многу ми е мило за Артета, маестралната сезона на крајот успеа да ја круниса со авто-гол. #Респект...

Последно уредено:
Само воа може да биде венгерче наш...

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    92,7 KB · Прегледи: 43
Секоја чест за Евертон, не изплескаа поштено.
Али кога ќе видиш со што тим им игравме, толку им беа можностите. Артета, Полди, Жиру не заслужуваат да носат дрес на Арсенал. Патетики невидени.....
Епа сега нека му ја мислат ако не тепаат против Виган у сабота.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom