- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Овие идат шо клаваја голои бе ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Добро бе вие сериозни сте дека ради Жиру денес не победивме?
Минимум 4ца ќе ви набројам на терен кои беа послаби од него.
Дај не дупете, ниту една шанса не му направија. Не дека изигра он нешто посебно, нити успеваше да ги смири тие што му ги даваа, ама најмалку е крив за резултатов денес. Цела ебана средина беше анемична и само ја пимплаа. Играчи без муда, Артета 2 пати минимум имаше шанса за шут он ја тупи пред гол. Преку кур веќе.
но ова веке стана мизерно he lost his touch време е за промена. Артета Артета бе луѓе
колку само не заслужува да игра во Арсенал тој па уште и капитенска лента понекогаш носи. Каква глупа измена беше ваѓањето на Ох го остави Артета на терен што се плаши да шутне. Од догодина ремаке на тимот Артета прв аут Фабијански сам ке си иде Сања исто Монреал имам двоумици Жиру под итно на клупа како бекап Верма и тој ке ни бега ке видите. Значи сума сумарум требаат засилувања. Дмф мора предлог мој МВила напаѓач мора класа некоја не да ми го донесе Реми некој во класата на Суарез или Ибра би прифатил и коњот дрогиран од милан, десен бек Шејмус Колеман дечко е феноменален играч ама ке требаат 20м за него и централен може Матијас Гинтер не знам точно од кој тим беше. Се на се мојата пресметка ке чини +80м викаат дека ке има толку буџет ајде нека го искористи Венгер или уште подобро замената негова која сакам да биде Јирген Клоп или пак Лаудруп. Ама ова моево е тешко остварливо за жал 
За 2 недели истото ќе го пишиш во врска со РемзиWe want just to respond on Tuesdey against Swansey..Колку пати само ова го изјавил Венгер секогаш кога ќе губиме,сеа ќе одговориме ли против Сити во сабота а Венгер?[DOUBLEPOST=1395804694][/DOUBLEPOST]Ramsey is perhaps the closest. He is two weeks maybe.
Yeah,sure..

Евертон има натпревар помалце кој во случај да го победи ќе се доближи до нас на само 3 поени.Ни на крај памет не очекував вакво нешто оваа сезона да се бориме за ЛШ.Очај очај,едноставно немаме средина.Многу повредени![]()
Good luck
[DOUBLEPOST=1395839299][/DOUBLEPOST]Пак ќе кажам, кажав и пред 5-6 месеци дека Артета е најслабата алка во тимот и стојам на то. Ко ќе видам дека на негова позиција има играчи како Јаја Туре ми се плачи. Артета е тотално изгубен во овој тим на Арсенал. Пак ќе кажам, ниту знај некој шо игра во тимот, ниту пак тој знај кај игра. Артета мора под итно да оди на клупа и на негово место да се донесе играч. Играчиште. Кабаје беше 100 пати подобра опција од него. На позицијата на Артета мислам дека може да се проба и Вермален/Кошчиелни барем кога играме против подобрите екипи.Пример ти е Давид Луиз кој не дозволи топка да помине покрај него викендот.И плус играме со нив на Гудисон Парк, за 10 дена.![]()
Good luck
[DOUBLEPOST=1395839299][/DOUBLEPOST]Пак ќе кажам, кажав и пред 5-6 месеци дека Артета е најслабата алка во тимот и стојам на то. Ко ќе видам дека на негова позиција има играчи како Јаја Туре ми се плачи. Артета е тотално изгубен во овој тим на Арсенал. Пак ќе кажам, ниту знај некој шо игра во тимот, ниту пак тој знај кај игра. Артета мора под итно да оди на клупа и на негово место да се донесе играч. Играчиште. Кабаје беше 100 пати подобра опција од него.
Вермален, Сања, Подолски, Жиру, Бендтнер, Калстром сите овие си одат на лето. 100% сум убеден.
На овие два меча, говорот на телото на Венгер ми кажуваше дека можеби веќе донесол одлука за неговата иднина. Убеден сум дека доколку ја донесол, ја донел некаде во декември кога се боревме на 4ри фронта, нешто слично како Фергусон, лани. По мое и по она кое го гледам (можеби грешно) мислам дека Венгер ќе се пензионира сезонава. Мое мислење, особено фактот што есенва Пикси си даде отказ од Нагоја и каде што Венгер гледа негов наследник. Премногу коинциденција, да, но барем јас така размислувам. Не мора да значи дека е така, но, ете, некако така чувствувам.