Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
калстром мора да биде стартер следната

Мора нека им кинат од плата шупчиња невидени. Позитив на денот пасчињата на Калстром, не е лош, али кондицијата му е за 10 минути само.
Тутурутки невидени, место смирено после голов да ги работат Свонси се избрукаа ненормално.....

Абе тој судијата тачен ли е ?
Се сопира ли таква акција на Свонси ? :eek:
Требаше да изгубат !
Едина светла точка беа Росицки и Подолски.

Хахаха абе не ме зезај, едвај изигра 10 минути :icon_lol:
издвој ми некој што изигра подобро 10 минути, росицки и чемберлејн. и 2те минути на подолски, повели.

Nezasluzen bod zedovme, Podolski se gleda deka bez emocii igra poslednive natprevari, Wenger ocigledno gi promasvit formaciive, samo na sreka moze da tepame so 1 gol prednost. Sumirano povekje nervoza denes mi se stvori nego minatiot natprevar.

издвој ми некој што изигра подобро 10 минути, росицки и чемберлејн. и 2те минути на подолски, повели.
Хахаха абе не ссонувај каков прв тим, неам шанси, не е спремен нели примети брееееј.

Хахаха абе не ссонувај каков прв тим, неам шанси, не е спремен нели примети брееееј.
незнам ти што утакмица си глеал другар. покрај толку незаинтересирани играчи тие 10 минути напрај разлика на терен и тоа е знак дали е спремен или не

Евертон има натпревар помалце кој во случај да го победи ќе се доближи до нас на само 3 поени.Ни на крај памет не очекував вакво нешто оваа сезона да се бориме за ЛШ.Очај очај,едноставно немаме средина.Многу повредени :(

незнам ти што утакмица си глеал другар. покрај толку незаинтересирани играчи тие 10 минути напрај разлика на терен и тоа е знак дали е спремен или не
Оки, накурчен си ај гот ит. Тоа е друг муабет, јас се сложувам дека Калстром и те како придонесе со играта, али нема кондиција за повеќе од 15 минути еве му давам.:)

Евертон има натпревар помалце кој во случај да го победи ќе се доближи до нас на само 3 поени.Ни на крај памет не очекував вакво нешто оваа сезона да се бориме за ЛШ.Очај очај,едноставно немаме средина.Многу повредени :(

Оки, накурчен си ај гот ит. Тоа е друг муабет, јас се сложувам дека Калстром и те како придонесе со играта, али нема кондиција за повеќе од 15 минути еве му давам.:)
да ја ако сум накурчен и тука на тебе ке се истурам :D
ама безвезни муабети праиш од нигде никаде ти знаеш дека он имал кондиција за 15минути... :D

Хахаха сигурно на Војче нема да му се брани во сабота :pos::pos:Поготово со Верма сега им играме ау ау ау има кошмари Војче да има[DOUBLEPOST=1395784542][/DOUBLEPOST]
да ја ако сум накурчен и тука на тебе ке се истурам :D
ама безвезни муабети праиш од нигде никаде ти знаеш дека он имал кондиција за 15минути... :D
Хехехе па го гледав како се враќаше назад друже на крајов, башка кога ја имавме топката ,кога требаше да задржиме топки малце се криеше зад играчиве на Свонси. Значи скил си има момчето, али му треба време за да го видиме од прв тим за да ти се исполни желбата. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom