Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Уште сум нервозен маме им ебам...абе една АстонВила(или било кој друг нисколигаш) максимум два пати во сезоната да изгуби со 4 гола разлика,
воа брука невидена, ова не е прифатливо, ќе го изгубиме реномето на клубот, ако веќе и не ни е изгубено.:mad:

Хехехе вие забегавте ептен еј :D. Ајде малце позитивно не чека ФА куп што дефинитвно мора да го земеме.
Мора да се мотивираат малце дека не чекаат тешки натпревари, а ако пак кикснат против Сити и Евертон, и после тоа играме со Виган и онака хорор сценарија ќе ти се вртат. Затоа идеме мушки до крај и ајде веќе Ремзи да го видиме назад ептен ни фали.
Поз ганерчиња и олабаете се малце

tumblr_mcvv229WWP1r98m7m.gif

arsenal.com е падната веќе 15-6 саати или само локално е така? :unsure:

arsenal.com е падната веќе 15-6 саати или само локално е така? :unsure:
Знаат дека ти ги баксузираш и намерно кај тебе ја исклучиле...

Него ако има некој нарачувано од алиекспрес дрес нека ми подобјасни како иде тоа на пп ако сака :)

on the title race...
It leaves it in a very bad situation. But we want to respond. We had two difficult away games at Tottenham and Chelsea. If we had played two draws we’d have two points. Having won one we have three points.

and if we had played a draw at chelsea we would have had 4, if we had won we would have 6.
this way we have three points and ремет from everybody.

Понекогаш се прашувам дали вреди целава наша нервоза и препукување тука на форумов, кога ќе ги видам такви млитави бездушни како вчера сигурно дека не вреди, ама пак пусто срце не ти дава да седиш мирен......

Немаат СРЦЕ за фудбал само тоа можам да кажам..

Ќе се казни ли Окс доколку се поништи црвениот на Гибс?

Се дешава нешто заебано...
Нема НИЕДЕН твит од играчите
arsenal.com е блокирана
twitter акаунтот нема објава појќе од 24 часа
Венгер ја откажал пресконференцијата за мечот со Свонси
......
ќе летаат глави КОНЕЧНО

Последно уредено:
Се дешава нешто заебано...
Нема НИЕДЕН твит од играчите
arsenal.com е блокирана
twitter акаунтот нема објава појќе од 24 часа
Венгер ја откажал пресконференцијата за мечот со Свонси
......
ќе летаат глави КОНЕЧНО

Не е блокирана, кај мене си фура.

Ко ќе ги видам повредените ми се плачи. Вилшир, Ремзи, Озил и Волкот. Не треба поќе да говориме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom