Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абу ти е недефинирана опција. Додека тој се врати на потребно ниво за меч, ќе му требаат уште 3 месеци. После то, пак ќе се повреди, бидејќи го нема скоро 3-4 години во тимот и то е то.

Денес му е 30ти на борецов, нека е среќен :)
flamini_2999302.jpg

Koj go dupit, gnida prodaena za pari(povisoka plata i demek poeliten klub ko milan)... kako mater da mu ebam eden Gerard, Totti ili eden Del Piero ne izleze kaj nas posledno vreme ...sve samo kurvi za pari od igracite do posranata uprava.

‪#‎Arsenal‬ team to play Everton: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Flamini, Ozil, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Sanogo

Subs: Viviano, Jenkinson, Rosicky, Gnabry, Podolski, Ryo, Giroud

Единствено ме плаши што го нема Кош...

EVERTON XI vs Arsenal : Robles, Coleman, Stones, Distin, Baines (c), McCarthy, Barry, Mirallas, Barkley, Pienaar, Lukaku

Howard, Hibbert, McGeady, Deulofeu, Naismith, Osman, Browning.

Koj go dupit, gnida prodaena za pari(povisoka plata i demek poeliten klub ko milan)... kako mater da mu ebam eden Gerard, Totti ili eden Del Piero ne izleze kaj nas posledno vreme ...sve samo kurvi za pari od igracite do posranata uprava.

Ти или алкохолот во тебе? :D

Иначе тандемот во средина од Фламини-Артета ни е :sick:

Biten natprevar, odime na pobeda ganercinja!!!

Како е можно од толку корнери ниедна шанса да не направиме...За гол не ни зборам.

Фламини мораше да стартува над Баркли кај голот, Жиру уште на полувреме мора ин зошто Саного 90% од топките што ги прима многу лесно ги губи.
Ако не тепаме на оваа и ако се игра у Ливерпул утакмица ми се чини дека останавме без трофеј...

А да заборавив да ги спомнам 9те неискористени корнери...

Фламини мораше да стартува над Баркли кај голот, Жиру уште на полувреме мора ин зошто Саного 90% од топките што ги прима многу лесно ги губи.
Ако не тепаме на оваа и ако се игра у Ливерпул утакмица ми се чини дека останавме без трофеј...

Боље е што не стартуваше, зашто веќе има жолт.

Жолт имаше Фламини, не смееше да стартува над Баркли.

Боље е што не стартуваше, зашто веќе има жолт.
Жолт имаше Фламини, не смееше да стартува над Баркли.
Знам дека имаше жолт ама во еден момент успеа да го стигне Баркли и можеше со чист старт да ја исфрли топката во аут.

Знам дека имаше жолт ама во еден момент успеа да го стигне Баркли и можеше со чист старт да ја исфрли топката во аут.
Ризик е.
Многу пати сме осетиле дека примен гол е далеку подобро од црвен картон.

Единствена надеж ни е голманчево на Евертон, легенда е дечкото :)

Човече Окс не прекинува да изненадува, според мене убедливо нај желен играч за добра игра, најпожртвуван и физички највеќе се залага. На утакмицава 2-3 контри им сотре и беше многу опасен, знам од кој ќе го купувам новиот дрес летоска (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom