Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе играме против ливерпулциве една фудбалска,собравме тим?

Кажете кога е ако сум слободен идам и јас ;)

Ние пред некој ден зборевме....ајде, зошто е четврток, од наредна недела, пон-вто....ќе успеете да се соберете?

Зашо на детево не му дадоа шанса пред Саного ? :|
Да и го земеме Лорис на Кокошарникот ? :coffee:
У случај ако Фабијански си иди ...

Последно уредено:
Ајде Ремзи нека се оправува веќе, еве го и Вилшир отиде пак надвор од терените барем шест недели, што значи до крајот на сезоната. Веќе не знам ни како да реагирам на ваквите вести за повредите, бизарно е веќе, чудо е како сеуште сме на само четири поени од прво место со оглед на се што се случуваше со играчкиот кадар.

Уште ова со Вилшир ни фалеше. Ако веќе имав какви такви шанси и надежи за титула во ПЛ, после ова веќе немам. Автоматски на ова, Фламини иди во прв тим, заедно со сезонава катастрофалниот Артета и ќе се борат на средината, а ни едниот, ни другиот знаат кај тераат. Росицки неможи 90 минути, а Подолски игра како пригушен во последните мечеви. Единствена надеж ми е ако се врати Ремзи, за брзо.

Толку и од Вилшер.

Коју поруку послати?

Баксузи невидени, а и тренеров на Англија нека иде да се свирне куршум ебаму тоа шупакот. Што не го извадил на полувреме.....

Повредава на Џек ќе не докрајчи. Али еве да се надеваме дека Ремзи се враќа кај и да е, али додека се врати во форма, ќе завшри сезонава.....

Ај ај ај башка гледам Агер од Ливерпул го повредил Џек, :facepalm:

Arsenal quiz: Test how big a Gooner you are

Двајца утнав :(

Последно уредено:
Баксузи невидени, а и тренеров на Англија нека иде да се свирне куршум ебаму тоа шупакот. Што не го извадил на полувреме.....

Повредава на Џек ќе не докрајчи. Али еве да се надеваме дека Ремзи се враќа кај и да е, али додека се врати во форма, ќе завшри сезонава.....

Ај ај ај башка гледам Агер од Ливерпул го повредил Џек, :facepalm:

Кое дрво од играч е овај, еј. Па кузнај шо си мисли дека е. Подпросечен дефанзивец :tapp:

А Абу ? Нели во Март се очекуваше да се врати..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom