Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум разочаран, сепак не осетив дека тимот капитулираше, но многу работи тргнаа против нас, и Озил, и црвениот даден, и црвениот што не беше даден, но и повредата на Гибс. Се на се, не можеме повеќе.
Токму така.Затоа и не сум разочаран.Многу фактори беа денес против нас,но неможеме да го заборавиме и сунетот,мамата негова.Мора следна утакмица на клупа!
Се извинувам ако навредам некој...
Кој мисли дека оваа утакмица ја изгубивме поради Венгер тогаш вие сте фудбалски прости,боси.Никакво познавање.
Озил оценка -10
Промашен пенал и никаква игра после пеналот надополнето со никаквото покривање позади. Шупак невиден.
Ако не е во форма треба да седи на клупа малку а не да го игра секој натпревар. Он требаше да излезе место Окс, уствари он требаше уште место Казорла да искочи пошто после пеналот се укопа.
За другите, од Саного позитивно изненаден има квалитет дечкото само има уште многу да учи. Ме потсеќа многу на Адебајор кога дојде кај нас.
Кош беше одличен денес заедно со Пер и Сања.
Голманите на ниво, Фабијански неможеше ништо да направи и кај двата гола.
Начо ко мува без глава ама па и немаше помош од Озил.
Фламини одлично "командаше" ама морам да кажам дека двата гола одат на негова душа, прво не го покри Крос а второ не го испрати тркот на Милер. Едноставно не беше доволно концентриран во тие моменти и го искористи тоа Баерн.
Е сеа не пукнаа малери што да праиме, прво со промашениот пенал, па повредата на Гибс па црвениот на Војче. Се знаеше дека ќе биде таква играта во вториот дел само се надевав дека нема да примиме повеќе од еден гол.
И што кур му е на онаа гнасана Робен што го плукна Сања?