Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно само јас гледам позитивности од натпреваров. После онака лошо прво полвреме вез удар, ние во рок од 2 минути направивме пресврт. Буквално. Лалана излезе сам пред гол, да, но и дефанзифците имаат право на грешка, да му се невиди. Не се машини. Позитивните работи од мечот се поважни да ги гледаме, а тоа е една од позитивните. Казорла влезе во ритам со голови, така да, добивме плус еден екстра играч.

Штета за Ремзи, чим викате дека ќе паузира, но можиме и без него и без сите. Еден е Арсенал. Имајте верба.

А оти неможеме да ги победиме Сити и Јунајтед дома ? Или Ливерпул и Челзи надвор ? Ако ние мислиме дека неможат, зошто навиваме за нив ? А што е најважно, фудбалерите ако мислат така, не треба да играт во ПЛ. Има време, чувај го јажето за во мај. Тогаш на сите ќе ни треба. :)))))))

Озбилно кажи ми како да се надевам, каде има тим кој се бори за титула да му се повредуваат (на долг рок) двајца од најдобрите играчи? Како може да сме толку малери!!!

Може да се молиме само Џек да биде здрав до мај оти и он само шо влезе во форма, моментално во средниот ред имаме здрави само тројца играчи, Артета, Фламини и Озил.

За која ситуација зборуваш? Не те сфаќам...

Кога дојде во шеснаесетник, кога го проигра чинам Санти, и место да ја додаде по земја, тој шутираше на гол. А двајца играчи чекаја на пет метри, Жиру сигурно и мислам Озил. Ако додадеше еден од нив ќе погодеше, 100%.

Али тоа е, јбг. Одиме на Палас.:))))
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 23:39 ---
Озбилно кажи ми како да се надевам, каде има тим кој се бори за титула да му се повредуваат (на долг рок) двајца од најдобрите играчи? Како може да сме толку малери!!!

Може да се молиме само Џек да биде здрав до мај оти и он само шо влезе во форма, моментално во средниот ред имаме здрави само тројца играчи, Артета, Фламини и Озил.

Како ги изброја три, жити се. Џек и Томас се враќаат за брзо, чинам за Палас. Казорла е во форма, а ги имаме Окс и Гнабри. Исто и Подолски кој може да игра лево.

Нишо, утре Адебајор almighty мора да стрела, а ние наредна со Кристал Палас не смееме да кикснеме. Јас мислев наредна со Ливерпул ни била.

^ Артета го проигра.

Инаку фалеше Росицки или Вилшир, а на местото од Артета или Фламини Ремзи. Толку. Окс немаше време да смени и одеше повеќе во лево.

Во прво беше одбрана и артета и фламини пред одбрана па празнина во средина и некаде тамо Озиле се губеше сам, а на крилата Казорла и Гнабри отсечени ко да не се на терен поради немањето играч кој да ја пренесе играта. Дефинитивно за тоа ми фалеа Вилшир или Росицки, дури Росицки повеќе. Вилшир е за цел натпревар а Росицки кога влага ја размрдува средината за 180 степени. Шчежни Кош Озил и до некаде Жиру (беше отсечен не поради негова вина) според мене го спасија натпреварот, другите.... Ај сега со палас мислам дека играме дома натпревар кој ако се изгубат бодови дефинитивно тоа ќе е кикс.

Нишо, утре Адебајор almighty мора да стрела, а ние наредна со Кристал Палас не смееме да кикснеме. Јас мислев наредна со Ливерпул ни била.

Ти дојде тро поарно или уште си како потресенА ? :)))))))))) Adebayor to score 1.02 :))

Ete mu gi desette strani na toj so gi barase...clean sheet denes abe ..

Ти дојде тро поарно или уште си како потресенА ? :)))))))))) Adebayor to score 1.02 :))

Мислев со Ливерпул играме, па со нашата среќа со повреди, викам тргна возот удолу. Плус забораив дека ни се додава и бод од нерешениов резултат и може да имаме исто бодови со Челзи, па може нема ни да се симнеме од прво.

Мислев со Ливерпул играме, па со нашата среќа со повреди, викам тргна возот удолу. Плус забораив дека ни се додава и бод од нерешениов резултат и може да имаме исто бодови со Челзи, па може нема ни да се симнеме од прво.

Освен ако Сити не помини утре ко воз низ Вајт Харт Лејн. Секоја поебда утре, на Челзи со повеќе од 1-0 над Вест Хем, ќе значи дека тие ќе го имаат првото место.

Wenger: "I hope we have something to tell you (on signings by Friday)"

Wenger: "I hope we have something to tell you (on signings by Friday)"

Што би можело да значи? Освен за Дракслер, нема ниедна друга озбилна шпекулација, но кога е Арсенал во прашање тоа не мора да е битно

Мората. :D Не озбилно, од вечерва на Мирор искочи шпекулација за Мората. Боље Вучиниќ ебате...Или Бербатов? Митроглу најверојатно ќе иде во Фулам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom