Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Добро да го ебам потврдено ли е било каде оваа вест за Ремзи, кажувајте ајде!

Де бре,една утакмица нема да победиме и одма паника.
Сега тек треба да се покажеме.Дома со Јунајтед и Сити-победи,на гости со Челзи и Ливерпул 4 бода.

Денес уште кога видов Артета Фламини се ми беше јасно.Цела утакмица ја немаше оваа двојка.Отсечени ептен беа.Денес Пер и Кош беа плејмејкерите,тоа беше чудо.Промаја од левата и десната страна.Шо не уби.Тоа младото напред шо им играше нека е здрав и жив,можеше решото да не напраи.
Можеби нерешено е најреално,но после таква ужасна игра во првото полувреме и пресврт за 3 минути,не смеевме да си дозволиме да примеме гол.

Фала богу што го имаме Венгер на клупа,само тоа можам да го кажам.

Е па у пичку матер. Готово е тогаш.

Нека си ебам матер, зошто се понадевав, зошто воопшто верував, пак ја преживувам 2008. Јас веќе психички си се припремам за борба за ЛШ, ви советувам да го направите истото, ако резултатот можеби и не ја заеба шанста за титула, ова поверда на Ремзи, во комбинација со онаа на Тео веќе не ми даваат надеж. А веќе е 29 и шанси за доведување играчи речиси нема.

Стваро не знам шо да кажам друго, потиштен сум максимално, грам оптимизам во мене нема во моментот.

Кој влез му го направи, штета што не погоди
CarelessBarrenFlamingo.gif

Пошто имате налиф на самоубиствени мисли, го напуштам фан клубов на неопределен период. Се гледаме за неколку недели со најсилните што ќе преживеат. (y)

Е па у пичку матер. Готово е тогаш.

Нека си ебам матер, зошто се понадевав, зошто воопшто верував, пак ја преживувам 2008. Јас веќе психички си се припремам за борба за ЛШ, ви советувам да го направите истото, ако резултатот можеби и не ја заеба шанста за титула, ова поверда на Ремзи, во комбинација со онаа на Тео веќе не ми даваат надеж. А веќе е 29 и шанси за доведување играчи речиси нема.

Стваро не знам шо да кажам друго, потиштен сум максимално, грам оптимизам во мене нема во моментот.

Јаже имаш ? :))))))))))

Епа тоа што си го болдирал не се однесува за овој натпревар. Заслужи со тоа што играше одлично на претходните натпревари. Тоа со Галагер беше еден од повеќето киксови кои ги имаше вечерва. Беше инфериорен во скок, ама лесно можеше да се свири фаул тука.
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 23:21 ---
И да, Кошчелни и Шчесни мора да се пофалат. Жиру беше солиден, а Озил се поправи во второ и дојде некако до просечна оценка.

Абе место да му додадеше на Озил или на Жиру, кога излезе сам пред голман, тој ја шутна во 100ти ред во публиката. Главен виновник, за резултатов. Главен. Кумуваше на гол, а не додаде кога требаше да обезбедиме победа.

Ќе побарам некаде :(

А оти неможеме да ги победиме Сити и Јунајтед дома ? Или Ливерпул и Челзи надвор ? Ако ние мислиме дека неможат, зошто навиваме за нив ? А што е најважно, фудбалерите ако мислат така, не треба да играт во ПЛ. Има време, чувај го јажето за во мај. Тогаш на сите ќе ни треба. :)))))))

Абе место да му додадеше на Озил или на Жиру, кога излезе сам пред голман, тој ја шутна во 100ти ред во публиката. Главен виновник, за резултатов. Главен. Кумуваше на гол, а не додаде кога требаше да обезбедиме победа.

За која ситуација зборуваш? Не те сфаќам...

Гибс ко да немал такви утки.

Ти е гајле, и така ГГ второ си ја имал. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom