Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па у пичку матер. Готово е тогаш.
Нека си ебам матер, зошто се понадевав, зошто воопшто верував, пак ја преживувам 2008. Јас веќе психички си се припремам за борба за ЛШ, ви советувам да го направите истото, ако резултатот можеби и не ја заеба шанста за титула, ова поверда на Ремзи, во комбинација со онаа на Тео веќе не ми даваат надеж. А веќе е 29 и шанси за доведување играчи речиси нема.
Стваро не знам шо да кажам друго, потиштен сум максимално, грам оптимизам во мене нема во моментот.
Епа тоа што си го болдирал не се однесува за овој натпревар. Заслужи со тоа што играше одлично на претходните натпревари. Тоа со Галагер беше еден од повеќето киксови кои ги имаше вечерва. Беше инфериорен во скок, ама лесно можеше да се свири фаул тука.
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 23:21 ---
И да, Кошчелни и Шчесни мора да се пофалат. Жиру беше солиден, а Озил се поправи во второ и дојде некако до просечна оценка.
Јаже имаш ?)))))))))
Ќе побарам некаде![]()
Абе место да му додадеше на Озил или на Жиру, кога излезе сам пред голман, тој ја шутна во 100ти ред во публиката. Главен виновник, за резултатов. Главен. Кумуваше на гол, а не додаде кога требаше да обезбедиме победа.
Абе место да му додадеше на Озил или на Жиру, кога излезе сам пред голман, тој ја шутна во 100ти ред во публиката. Главен виновник, за резултатов. Главен. Кумуваше на гол, а не додаде кога требаше да обезбедиме победа.