Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Секој аутакмица кога ке стартуваат фламини и артета ке губиме бодови.
Немаше кој да ја повлече играта напред.Немаше транзиција назад напред.

Ќе ископирам од фејсбук, затоа што ме мрзи пак да пишувам. Може е мислењево под импресии од мечов, ама вака се осеќам сеа за сеа.

ubavo bese dodeka traese :) utre ne siminjaat od prvo mesto i posle doagjanje na prvo amin. znaci ne go gledam kako kiks porazot od siti, ne go gledam kako kiks porazot od junajted. ova e kiks. barem da ne povedevme, pa togas da zavrsese nereseno. poveduvame so 2-1 i odma dozvoluvame da primime gol. sramota. ovoj natprevar i natprevarot so everton mnogu kje ne kostaat. kraj kraeva dva gola im dadovme, napadot kolku i da bese impotenten ne moze mnogu da se okrivi, ama odbranata ne smeese da primi 2 gola. monreal zasluzi da igra prva postava, a toa sto izigra mnogu loso bese sklop na okolnosti. taka bese i so siti. kazorla isto bese ocaen i ne mu pomagase bas mnogu. plus sredina od arteta i flamini nisto ne prai. arteta go imase staeno u zub lalana, taka da morase oks da go menja flamini.

:tapp::tapp::facepalm:

Јас ви викам дека овие два изгубени бодови ќе коштаат многу а вие како сакате мислете, ни требаа бар 5 поени разлика пред конурентите, сега ќе требаат надчовечки напори за добри резултати во директните дуели со екипте од топ6

Средината мораше да биде таква со Артета и Фламини. Артета направи два добри потега цела утакмица. Пасот кон Начо, и оној стартот кога спречи контра при крајот на утакмицата.
Второ полувреме изигравме супер, Сања со крадењето на топка па се до петата на Жиру. :cuc:

Шчезни ѕвер! - Одлични одбрани и навремени излегувања.
Bosscielny being a boss... again.
Озил - Конечно храбро влегување во дуели и многу повеќе ја држеше топката во неговите нозе што ми се ептен допаѓа.

Не сакам да зборувам за тоа како Подолски не добива време колку што заслужува затоа што некои експерти можат да ме поправат за тоа како Венгер знае што прави затоа ќе си ќутам.

Абе се нервирам. Дај Боже и да не паднеме од прво, а и да паднеме одма да си се вратиме назад. :)

Ама брат, така викавме и за по мечот со Евертон, особено за по мечот со Сити. Чекај чекај малце. Наредно коло играат Сити со Челзи, па така да, сепак... Ништо не е изгубено. Сериозно мислите дека ќе победуваме се и ко ќе дојдат мечеви со големите екипи само тогаш имаме право на кикс !? Е Премиер Лига е ! Не е Мак лига ! Имаме верба ние :))

Шо е ова шо читам на фб дека Ремзи е аут уште 4-6 недели ?! :eek::eek:

Иначе не утепаа на натпреваров, црвениот за Фламини океј до некаде , али ја да бев жут ќе му даев :). Мораше да му се пикне низ нозе на типот ептен се залета али чиста топка .:D Абе ќе ги пуштиш у Италија да поиграат и еве што учат:pos:

Goal.com chief correspondent така пиша. У пичку матер.

Друго мислење. Сања не беше ништо подобар во одбрана од Монреал. Бидете реални. Шо го искина и буквално секој нивни напад идеше на страната на Сања, а не на страната на Монреал. Монреал беше кискер утакмицава, затоа беше толку лош. Казорла беше исто толку лош по таа страна. Жиру повеќе се враќаше назад отколку Казорла. Фламини беше многу лош и заслужено си доби црвен. Можеби за првиот нивни гол имаше фаул затоа што волот ептен некако се обеси врз Монреал. А Монреал имаше одлични игри во последно време, дури подобри и од Гибс и затоа заслужи да игра пред него.

Заслужи Подолски да заигра. Ако досега не се лутел сега има причина за такво нешто. Требаше замена Подолски - Гнабри и Окс - Фламини.

Се надевам дека ќе се вратиме на врвот, ама бодовите со Саутемптон и со Евертон многу ќе не коштаат во ваква мртва трка.

Ќе ископирам од фејсбук, затоа што ме мрзи пак да пишувам. Може е мислењево под импресии од мечов, ама вака се осеќам сеа за сеа.

ubavo bese dodeka traese :) utre ne siminjaat od prvo mesto i posle doagjanje na prvo amin. znaci ne go gledam kako kiks porazot od siti, ne go gledam kako kiks porazot od junajted. ova e kiks. barem da ne povedevme, pa togas da zavrsese nereseno. poveduvame so 2-1 i odma dozvoluvame da primime gol. sramota. ovoj natprevar i natprevarot so everton mnogu kje ne kostaat. kraj kraeva dva gola im dadovme, napadot kolku i da bese impotenten ne moze mnogu da se okrivi, ama odbranata ne smeese da primi 2 gola. monreal zasluzi da igra prva postava, a toa sto izigra mnogu loso bese sklop na okolnosti. taka bese i so siti. kazorla isto bese ocaen i ne mu pomagase bas mnogu. plus sredina od arteta i flamini nisto ne prai. arteta go imase staeno u zub lalana, taka da morase oks da go menja flamini.

Greska si druze, ke bideme pak prvi i toa za brzo vreme... koga ke igraat city i chelzi den podocna :icon_lol:

Goal.com chief correspondent така пиша. У пичку матер.

Друго мислење. Сања не беше ништо подобар во одбрана од Монреал. Бидете реални. Шо го искина и буквално секој нивни напад идеше на страната на Сања, а не на страната на Монреал. Монреал беше кискер утакмицава, затоа беше толку лош. Казорла беше исто толку лош по таа страна. Жиру повеќе се враќаше назад отколку Казорла. Фламини беше многу лош и заслужено си доби црвен. Можеби за првиот нивни гол имаше фаул затоа што волот ептен некако се обеси врз Монреал. А Монреал имаше одлични игри во последно време, дури подобри и од Гибс и затоа заслужи да игра пред него.

Заслужи Подолски да заигра. Ако досега не се лутел сега има причина за такво нешто. Требаше замена Подолски - Гнабри и Окс - Фламини.

Се надевам дека ќе се вратиме на врвот, ама бодовите со Саутемптон и со Евертон многу ќе не коштаат во ваква мртва трка.

Никако не се сложувам со ова. Никако ! Освен што беше инфериорен во скок, после тоа „му ја даде“ топката на Галагер кој промаши за 5 cm.

Никако не се сложувам со ова. Никако ! Освен што беше инфериорен во скок, после тоа „му ја даде“ топката на Галагер кој промаши за 5 cm.

Епа тоа што си го болдирал не се однесува за овој натпревар. Заслужи со тоа што играше одлично на претходните натпревари. Тоа со Галагер беше еден од повеќето киксови кои ги имаше вечерва. Беше инфериорен во скок, ама лесно можеше да се свири фаул тука.
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 23:21 ---
И да, Кошчелни и Шчесни мора да се пофалат. Жиру беше солиден, а Озил се поправи во второ и дојде некако до просечна оценка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom