zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.522
- Поени од реакции
- 6.343
Teo ke go igrat vo napad sega. I podobro Teo nego nekoj da kupit od vtora francuska, poso shansite da donesit igrac od tipot na Diego Costa,Dzeko i slicni se minimalni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lani koga go igrase shpic se iznadade goloj. A za berbatov samo da ne go pcuete koga bi se vleckal po teren.Абе каков Тео, дај не ме зезајте....Еден Бербатов да си го земеме, па здравје на лето по нешто посапичко.
Тео исто ко Полди едно големо НЕ ко шпицови...
Lani koga go igrase shpic se iznadade goloj. A za berbatov samo da ne go pcuete koga bi se vleckal po teren.
Mene eden od podobrite igraci na teren mi bese Teo. Ja izgubi topkata i odma se izbori da ja vratit vo posed. I podobro da sebicit nego kako Santi,po 5 sekundi da se mislit dali da sutiray ili laznjak da prajt.
Сеуште го барате Подолски како шпиц?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1554509_10152100192751069_1819873170_n.jpg
--- надополнето: 1 јануари 2014 во 19:40 ---
Никогаш. Никогаш ниту сум го барал, ниту да ми игра. Тотално е отсутен. Како да играме со 10 души. 100 пати имаме кажано, за класичен центарфор не го бива !! Цел живот во Германија игра зад Клосе и е мнооооооогу успешен. Во Келн имаше слобода да оди кај сака. Кај нас најдобро се снаоѓа по левата страна, и одвреме навреме да влегува по средина. Така нека и остане.
Хахаха абе Кош можел барем да закопча тоа панталоните![]()