Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
На документарецот само запазете го коментарот на Анри на 37:00 до 37: 50

Среќна нова дечки па да ја крунисат новата со победа за пола саатво:)
Извор трипатанци
Lewandowski: "I spoke with Szcesny last month and he said to me that if I joined Arsenal I would become the greatest striker in the world."

Со оглед дека имаме 100 повредени составов е одличен
Одиме на победа со Кардиф, не ми е гајле шо напрајл Сити или Челзи или кој и да е друг, битни сме само ние, АЈМО ТОПЏИИИ!!!

xp1ibDB.png

Дечки, среќна нека е и од мене новата година, да уживаме во многу победи, успеси и титули. Да сте ми живи и здрави и после да се круниса денов со една лесна победа.

:X3:

Аууууу аман бе на овие ли неможеме гол да им дадеме....Башка над Џек имаше чист пенал, не ги разибрам судииве жими се....
Иначе Волкот себичњак невиден, Полди никаде го нема, Санти и Џек најактивни.
Сакам да го видам Гнабри во игра, заслужува момакот. Ајде второ појако дека од овие ако изгубиме поени ќе биде тешка мизерија....

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
И јас би сакал да го видам Гнабри во Игра,Подолски и Волкот слаби,мора да земеме 3 бода денеска,се друга е катастрофа..

Се осеќа колку недостига влијанието на Жиру во нападот ... Мора да извадиме 3бода !!!

Леее од први почнавме со нервози, ајде опните еден гоооол!
--- надополнето: 1 јануари 2014 во 17:46 ---
Св Бендтнер! :cuc:

Печен е лордот за во барса или реал

Лорд Бентнер, не спаси и се жртвуваше буквално со срце и тело за тимот, ауу каква ненормална утакмица, си викав немој денес во новата година да ми почне со нервози и добро е, тегаво беше ама се извадивме.

Прашање е дали ни останаа напаѓачи за со Кокошките? Денес и самиот Венгер веројатно се увери дека Подолски не е централен напаѓач, па сега или ќе го рехабилитира Лордот целосно или ќе најдеме конечно некоја замена за Жиру.

Честитски у секој случај, добар новогодишен поклон.

Ауууууу потење ташаци до крај, фала курцу земавме 3 бода. Николче се повреди, така да јануари без напаѓач да купиме не поминува.
Иначе денес МОТМ Џек и очекувам сега малце да го фалите дека некои само го плукаа у последно време.
Добро ја почнавме годинава и нека ни се множат победиве. Поз ганерчиња

Честито победа ТОПЏИИ!!!
Бендтнер - јади гомна брат колку сакаш само давај вакви голови :cuc:
Волчето - класа финишер муабет да не чујам
Шчесни - :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom