Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво и од мене,ве следам доста време и еве решив да се зачленам па да можеме заедно да го критикуваме Арсенал дали добро или лошо се зависи од нив :D
П.С Ако ми затреба помош за нешто на форумот,ќе помагате :D

Hello and welcome :)

Добро утро , јас почнав да се загревам за вечер!!! Уште пред доручек,....

Наводно Косчиелни тренирал вчера цел ден со екипата,најверојатно ќе има последен тест пред мечот за тоа дали може да стартува..

Tonight's Barclays Premier League game between Arsenal and Chelsea is set to go ahead despite heavy rain and strong winds

Уште да ја откажат вечер и да си даам хедшот цел ден ја чекам :(

Цела вечност ми се чини дека ја чекам утакмицава и уште ако ја одложат ке полудим иначе дали има некој информација дали ке игра Гибс или пак ке се плашам по левата страна ако игра Монреал :cautious:

Значи ќе биде држ-не дај ако е лошо времето и вечер...штета такви услови му одговораат на "специјалецов" ама ќе видиме ,важно ќе бидат драгоцени три бода од овој натпревар и големо дигање на духот и моралот на играчите

Најискрено ако е невреме и лошо услови поарно е да ја одложат, нема да имаме никаква игра, тоа едвај го чекаат барабите на Курињо.

sop://broker.sopcast.com:3912/146691 Џам стримче, малце махам, хабла лаба махам али нема везе......
--- надополнето: 23 декември 2013 во 20:35 ---
Што ти се вика модерен стадион, ко капка дожд да не паднало :)

Се надевам дека Венгер ќе го добие вечерва Мурињо....Редно е веќе.....Идемооо ганерчиња..

tonight is the night. Utakmica od golema vaznost. Poslednata sansa da se dobie i vrati psikoloskata doverba i da go dobijat/cuvaat pobednickiot i shampionskiot duh koj e potreben za borbata za sampionskata titula. Ne smee da se gubi ova utakmica. So Celzi ic ne ni ide poslednite godini a osobeno na cicko Wenger ne mu ide so Murinjo.

Inace, prv pat da igrame utakmica so jak line up na rezervi :D

Fingers crossed and COYG !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom