Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кошелни кривец за двата гола, а и се повреди, полош ден неможеше ни да замисли.

Ја наебавме убаво сезоната ако се работи за посериозна повреда.

Кош расекотина имал, се надевам дека нема да биде долго отсутен.
Иначе два непостоечки офсајди на курвинскиот линиски судија!!!!!Мрсул скапан!!!!
Начо со Џек под рука и на клупа. Не убија по десната страна ама онака не растртија!!!!
А Волкот на моменти ме потсеќа на челото, кога има топка глаата доле ко шупак некој, никаков преглед на игра нема......

Кошелни кривец за двата гола, а и се повреди, полош ден неможеше ни да замисли.

If you look closely Monreal е кривецот.

До другите, после пак да го барате Начо дебилот, што нема везе од одбрана. 2 корнера иста грешка прави, едниот гол. Вториот гол, пратете го што прави.. НИШТО. Таа дебилна фаца од никад не сум ја сакал.. племето да му го ебам!

Аууу ме разочара Монреал,а баш мислев дека ќе биде подобра опција од Гибс.Ми делува како премногу да се труди во напад и заборава на неговите дефанзивни задачи.Вилшер појма нема на крило.

Ептен не го бива Џек на крило и Венгер ептен драпа мадиња што не го игра Гнабри малце. Јас да сум уште на полувреме би направил замени, али знаејќи го Венгер пред 65-70 минута нема да напраи замени....
--- надополнето: 14 декември 2013 во 14:59 ---
Океј, Жиру :tapp:, Николче нека влага :D

Типот нема дадено гол 5-6 мечеви,алооо напаѓач изиграва :facepalm:
--- надополнето: 14 декември 2013 во 15:08 ---
Лош збор да не чујам до крај на сезона за Волкот!!!!!!

Не , не Монреал е подобар од Гибс, БИЧ ПЛИС!!!!! Мрсул!!!!! Сите голови по десно, нека иде нека си свирне куршум!!!!

Дури и мене ме разочара Монреал...
Ама не само он туку и цела одбрана, ако уопште и имаш такво нешто на утакмицава...

Начо е денес најголем Фејл на натпреваров!!!!! Нека го зацементира Венгер на клупа!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom