Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Значи имавме повеќе од шансите, имавме прилики. Онаа на Жиру, Ремзи, Казорла со глава, Жиру стативата на крај... Меѓутоа добро, солидно изиграа Евертон. Сепак, заслужено. Неможеме вечно да победуваме. Мислам дека Етихад ќе го освоиме, не знам. Имам некое претчуство. Премногу се опуштија, а и не се остава играч на 5 метра од голот, да смеј да шутни. По мое, Гибс беше премногу мек. Ипак, задоволен сум од прикажаното.

Следни, Наполи.

Сепак да не кикснеа Сити и Челзи вчера, ова нерешено ќе беше многу полош резултат, иако јас и сега сметам дека не е добро, само да не паднат психички играчите, мора да се задржи нивото и позитивниот дух, ете и денес примивме гол, но ептен брзо се вративме и тргнавме кон втор.

Ме изнервираа до максимум, еден Евертон на ДОМАШЕН терен го направија да изгледа пострашен од Барселона.

Се усраа бе тоа е!Некој повеќе некој помалку Гибс највише (и не не го кривам за голот).Исто како против Јунајтед,малку притисок и пола екипа ја снема.Од комплетна средина само Озил имаше муда да креира и да ја игра утакмицава како секоја друга утакмица.

Е таман работа психички да паднат од нерешено со и те како солиден тим.
Ајде кога ќе се вратат Окс ,Полди ќе биде јако, ќе се ротира повеќе.

Ај нека се враќа побрзо Подолски не можам да го гледам Казорла како се мачи не е ни 30% од лани

Ајде, ајде.. вака да се паничело, играчине на лексилиуми ќе беа секоја утакмица. Смирено. Полека. Неможе секоја утакмица да се добие. Евертон и пред, и сега знаеме дека дефинитивно се страшна екипа оваа сезона. Тоа е тоа. Рачунајте колку само некој играчи имаат одиграно и нормално е и уморот за земе замав.

5 бода сме плус од Ливерпул и Челзи и тоа е супер.

Тоа што ќе се случи следниве 2 утакмици во премиер лига, ќе даде јасна слика колку Арсенал е спремен за титула. А, до тогаш.. не гледам причина за секирации, поготово не за оваа утакмица.

Daj be stvarno everton e aloo, ne e real madrid, bog da cuva. Ozil sam kosta kolku cel everton, nie gi napravivme kao nekoja ekipa sto e nepobedliva. I pokraj se za mene ova e neuspeh, ne smee da igrame nereseno ili da gubime od vakvi ekipi, samo pobeda e opcija nisto drugo

Добро, сериозни сте ? Или мајтап прајте ? Море +5 имаме на табелата. :tapp:
Имаме,ама не заборавај следните два меча против кого ги играме со ваква стерилна игра на Етихад петарда ќе ни пукнат.Победа на овој меч ќе ни беше покритие за евентуалните лоши резултати наредните две кола.

Добро, сериозни сте ? Или мајтап прајте ? Море +5 имаме на табелата. :tapp:

Да ама наредните 2 наши утакмици се со Сити и Челзи, а на Ливерпул тотенхем и Кардиф..
Не викам дека ќе се случи најлошото ама сепак има некоја шанса и за тоа...

Артета разочара денес според мене, слабо изигра.

Тврд натпревар беше, Евертон одлично се постави и си одигра. Ќе беше идеално да земевме 3 бода, ама ќе се задоволиме и со еден. Мислам дека од следните два натпревари против Сити и Челзи треба да земеме 3-4 бода ако навистина планираме да бидеме константни и претенденти за титула.

Неможам да верувам дека целата дискусија која беше овде до сега, ја посравте со овие неколку мислења. Тотално ја посравте, бре. Не ми мешај Реал и Барса, жити очите. Евертон е тимот. Тим кој се наоѓа на врвот на табелата. И ? Шо има толку страшно дека изиграа 1-1 ? Очекувате сите да ги победиме до крајот !? Знаеме дека Арсенал оди по потешкиот пат.

И после, ако победиме на Етихад ќе лижите јајца тука.

боље 0-0 да завршеше вака ме изнервираа до крај

Неможам да верувам дека целата дискусија која беше овде до сега, ја посравте со овие неколку мислења. Тотално ја посравте, бре. Не ми мешај Реал и Барса, жити очите. Евертон е тимот. Тим кој се наоѓа на врвот на табелата. И ? Шо има толку страшно дека изиграа 1-1 ? Очекувате сите да ги победиме до крајот !? Знаеме дека Арсенал оди по потешкиот пат.

И после, ако победиме на Етихад ќе лижите јајца тука.

Nemozam a da ne se pronajdam vo postot tvoj. Ako tepame so Celzi ili City nema da lizam jajca tuku ke bidam sreken, a ako izgubime nema da bidam razocaran kako sega, zasto znam deka sme izgubile od ekipi koi se na nase ramniste i sme izgubile zasto sme imale slab den. So everton prijatelce treba da tepame i vo najlos den, everton za mene e kako malaga vo spansko, ne e kako site prosecni ekipi vo spanija ali zatoa barca i real stalno si gi gazat, so isklucok na nekoi utakmici. Muabetot mi e deka denes morase da tepame za da napravime teren za slednite 2-3 utakmici koi ke mnogu poteski od ovaa denes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom