Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Nemozam a da ne se pronajdam vo postot tvoj. Ako tepame so Celzi ili City nema da lizam jajca tuku ke bidam sreken, a ako izgubime nema da bidam razocaran kako sega, zasto znam deka sme izgubile od ekipi koi se na nase ramniste i sme izgubile zasto sme imale slab den. So everton prijatelce treba da tepame i vo najlos den, everton za mene e kako malaga vo spansko, ne e kako site prosecni ekipi vo spanija ali zatoa barca i real stalno si gi gazat, so isklucok na nekoi utakmici. Muabetot mi e deka denes morase da tepame za da napravime teren za slednite 2-3 utakmici koi ke mnogu poteski od ovaa denes.

Па и денес имавме лош ден, а тоа дека Евертон е слаба екипа мало сутра. Тоа шо ти го глеаш Евертон као слаба екипа ти е голем проблем. Не е ептен трагичен овој резултат денес, ама еве мене ме изнервира шо примивме глуп гол...

Nemozam a da ne se pronajdam vo postot tvoj. Ako tepame so Celzi ili City nema da lizam jajca tuku ke bidam sreken, a ako izgubime nema da bidam razocaran kako sega, zasto znam deka sme izgubile od ekipi koi se na nase ramniste i sme izgubile zasto sme imale slab den. So everton prijatelce treba da tepame i vo najlos den, everton za mene e kako malaga vo spansko, ne e kako site prosecni ekipi vo spanija ali zatoa barca i real stalno si gi gazat, so isklucok na nekoi utakmici. Muabetot mi e deka denes morase da tepame za da napravime teren za slednite 2-3 utakmici koi ke mnogu poteski od ovaa denes.

Море, оди навивај си за нив, шо туку ми го грдиш форумот !

Добро ајде малку позитивно да гледаме на работиве.
Минатата сезона Јунајтед после 15 кола има 36 поени со 3 бода предност пред Сити и 7 пред Челзи.
Оваа година Арсенал после 15 кола има 35 бода со 5 бода предност пред Ливерпул и Челзи и 6 пред Сити.
Кога ќе се погледне поголемата слика работата изгледа добро, но сепак останува да се продолжи со формата и да се соберат што е можно повеќе бодови овој декември, затоа што може да се покаже клучен.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:50 ---

Дечко ај малку полека, не изигрувај шериф овде.
Секој може да пише што сака , ако не се сложуваш со него пиши со факти и аргументи а не вакво однесување.
И секој на различен начин ја изразува нервозата и фрустрацијата.
А ти ако не си нервозен после натпреваров браво за тебе.
Прво полувреме посед на топка беше одприлика мислам 67 -33 во корист на Евертон, ако не те нервира тоа што не можеа да фатат топка супер тогаш.
Ако не те нервира фактот што примиа најфушерски гол на 2 мин пред крајот супер за тебе тогаш.
......итн

Decko znaes deka ova e javen forum, a ne na majkati taka ?? Sekoj ke kaze sto misli i sto saka, vklucivajki me i mene. Gazda doma da si glumis, tuka bidi korekten i pocituvaj tugi mislenja i komentari, ako ne se soglasuvas kazi go toa, a jas dali ke navivam za arsenal, real, barca, shkendija ili nekoj drug tebe da ne te boli uvo. Ok sme taka ?
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:57 ---
Па и денес имавме лош ден, а тоа дека Евертон е слаба екипа мало сутра. Тоа шо ти го глеаш Евертон као слаба екипа ти е голем проблем. Не е ептен трагичен овој резултат денес, ама еве мене ме изнервира шо примивме глуп гол...

Vidi, ne spomnav nikade deka everton e slaba ekipa, ne spinuvajte muabeti, zborete realno. Arsenal trebase da ja dobie utakmicava, MOE MISLENJE kraj na diskusija, Nema sto poveke da se objasnuvame

И вас чоек неможи крајот да ви го најди. Евертон е во одлична форма, има само еден пораз. Имавме одлични шанси немавме среќа да влези една од нив. Сепак имаме +5 поени, нешто што го немаме видено дооолго време. Полека полека се консолидира тимот од повредите. Сепак ние не сме вонземјани цело првентсво да редиме победи. Значи НЕМАТЕ причини да јадите л...а после само еден НЕРЕШЕН резултат. Сите сме изнервирани по глупиот примен гол, ама одиме понатаму ништо страшно.

Момци, чилекс..

scale.php

Аууууу неможам да и се изнагледам на стативата на Жируууу брееееееееееј.....
Башка Џенке ептен се пичеше денес, Озил цело време му вика абе ајде бек ап малце ово оно овој онака у шеснаесетник уште малце ќе се пикнеше.
Напаѓач во јануари мора, па и булгарчета да го земеме нема да биде лошо само да не го гледам Николче.

Decko znaes deka ova e javen forum, a ne na majkati taka ?? Sekoj ke kaze sto misli i sto saka, vklucivajki me i mene. Gazda doma da si glumis, tuka bidi korekten i pocituvaj tugi mislenja i komentari, ako ne se soglasuvas kazi go toa, a jas dali ke navivam za arsenal, real, barca, shkendija ili nekoj drug tebe da ne te boli uvo. Ok sme taka ?
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:57 ---

Vidi, ne spomnav nikade deka everton e slaba ekipa, ne spinuvajte muabeti, zborete realno. Arsenal trebase da ja dobie utakmicava, MOE MISLENJE kraj na diskusija, Nema sto poveke da se objasnuvame

Со мене не си ок. Некој кој ќе замеша фамилија, неможи да биди ок со мене.

Иако и две ремија со Челзи и Сити нема воопшто да бидат лоши а не би ја загрозиле првата позиција, победа против барем еден од овие два тима ептен добро ќе дојде.

Но една по една утакмица, прво Наполи да не го заборавиме.

Со мене не си ок. Некој кој ќе замеша фамилија, неможи да биди ок со мене.

Ej ne si saglam ti coveku, uzrecica e NE E NA MAJKATI. Izvini, jbg, mislev deka ke go sfatis kako sto treba, ali ti si se naostril da se karas denes. Aj ke ti pomine

Минатата сезона Јунајтед после 15 кола има 36 поени со 3 бода предност пред Сити и 7 пред Челзи.
Оваа година Арсенал после 15 кола има 35 бода со 5 бода предност пред Ливерпул и Челзи и 6 пред Сити.
Кога ќе се погледне поголемата слика работата изгледа добро, но сепак останува да се продолжи со формата и да се соберат што е можно повеќе бодови овој декември, затоа што може да се покаже клучен.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:50 ---

Дечко ај малку полека, не изигрувај шериф овде.
Секој може да пише што сака , ако не се сложуваш со него пиши со факти и аргументи а не вакво однесување.
И секој на различен начин ја изразува нервозата и фрустрацијата.
А ти ако не си нервозен после натпреваров браво за тебе.
Прво полувреме посед на топка беше одприлика мислам 67 -33 во корист на Евертон, ако не те нервира тоа што не можеа да фатат топка супер тогаш.
Ако не те нервира фактот што примиа најфушерски гол на 2 мин пред крајот супер за тебе тогаш.
......итн

Никој не изиграва ништо.
Шо ако беше толку поседот, ко ние имавме две конкретни шанси пред гол ? Забораваш дека и
ние назад низ сезоните имаве посед на топка !? Па шо ни донесе тој посед !? Ај да не велам.
На секого може да му се деси ? Очекувате целата сезона одбраната да не згреши !? Кога сме имале најдобра одбрана во лигата, бе ? Кога ? Е оваа сезона имаме ! Ај, не туку прајте како кузнај шо да било. Тебе барем те почитувам.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 20:13 ---
Ej ne si saglam ti coveku, uzrecica e NE E NA MAJKATI. Izvini, jbg, mislev deka ke go sfatis kako sto treba, ali ti si se naostril da se karas denes. Aj ke ti pomine

Не бе, оти. Гледаш колку фино лепо му реплицирав на Cannon.

Смирено сталожено +5 :)
Сега со Сити ептен тешко ќе биде, стварно не мислам дека иаме големи шанси да тепаме (n)
Волкот си почнува пак да си гази после повредата јеаа :love:

Никој не изиграва ништо.
Шо ако беше толку поседот, ко ние имавме две конкретни шанси пред гол ? Забораваш дека и
ние назад низ сезоните имаве посед на топка !? Па шо ни донесе тој посед !? Ај да не велам.
На секого може да му се деси ? Очекувате целата сезона одбраната да не згреши !? Кога сме имале најдобра одбрана во лигата, бе ? Кога ? Е оваа сезона имаме ! Ај, не туку прајте како кузнај шо да било. Тебе барем те почитувам.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 20:13 ---

Не бе, оти. Гледаш колку фино лепо му реплицирав на Cannon.

Ok, ne e ni bitno, i onaka veke izbegavme od glavnata poenta na temava. Poz

Никој не изиграва ништо.

Oкеј и твоето до некаде држи вода, затоа реков да ја гледаме поголемата слика, или што би рекле англичаниве the bigger picture :

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom