Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
здраво дечки не веч итам многу ама мислам ибрахимович би било одлиќно засилување за вас. позз

нели венгер има на располаѓање многу повеќе од 40 милиони, по таа логика можеме да земеме 2ца такви играчи,или пак не е доволно. One step at a time ама не може да почнеме со засилувања од 5м..

И кои се тие двајца за кои би дале 40 милиони? Освен Суарез.
На Игуаин? Не. На Фелаини? Не ни е толку потребен.
На кој?

И ако евентуално не успее трансферот ние 40 милиони плус 5 милиони плата за 4 години, 60 милиони ќе дадеме за пропаднат трансфер, пола од тоа за кое сме штеделе и работеле со години ќе го фрлиме во вода со еден потег.

А до сега процветавме со моменталнава политика. И како фан ич не ми е гајле дали клубот има пари или не. Јас очекувам титули и атрактивна игра, поради тоа и сум го засакал клубот.

На кој?

Дај бе или дискутирај како што треба или не се прави глупав..

Да беше ова е*ана политика на Арсенал како шо треба ке беа први или ке се боревме за прво а не да се тресат и за 4 место згора на тоа и имаа срека шо немаат конкуренција за него затоа шо Ливерпул се дамбетер а Тотенхем патат од комплекс да се зад Арсенал.
Немало играчи на пазарот па шо не го собраа Гомез од Баерн ете им квалитетен шпиц кој ке имаше минимум 15 гола ако не и повеке замина во Фиорентина ,Виља замина за ич пари во Атлетико Мадрид еве овие барем беа докажани стрелци за средина шо не го соберат Кабаје он барем се покажа и не ми текнува на други во моментов а ги има доста шо не се ниту блиску до фамозните 40 мил.
Колку ке платиш,толку ке клатиш со играчи од по 5мил. како Сантош,Парк и остали шуги кои поке греат клупа и играат по 2 утакмици во сезоната нема нити трофеј,нити ништо.
Башка и не ризикуваат затоа и тапкаме тука они не беа спремни да го задржат РВП и да го пуштат free а Јунајтед пак плати огромни пари за него со оглед дека имаше 1 година до крај на договор ете ја разликата.

врти сучи коа ке видиш арсенал троши не дека не, лани 47м фунти, пред тоа 58м, пред тоа 20м што ок не е мн ама 10м на силва и скилачи, фрлени пари плус плати што им се плаќало, а да споредиме со тотенхем што има мн помалку пари од арсенал 05/06 32м
06/07- 54м 07/08 83м 08/09 125м 09/10 35м. и пак се срање тим. Така да од една страна може да му кажеме фала на венгер со буџетов што крпи екипа за у топ4 од друга страна може да се ебе у гз зашто не потроши уште 20-30 и да купи проверени играчи и да има тим за титула. за сезонава се сложувам дека е тешко да се одлучи чоек кој треба да го купи за арсенал зашто има солидна екипа по мене треба да се земе лево крило и еден класичен напаѓач и по можност десен бек. Жално е што сега бараме напаѓач од светска класа што ке направи разлика во тимот и неможе да најдеме а лани имавме таков и го шитнавме

Епа на курвата да и понудеше Венгер 250к ко сега на руни, ќе останеше. Нека јаде он гомна дека отишол по титули... замина за пари!

На кој?

Дај бре пријателе конечно да те чуеме кого тоа А.В. треба да купи. Живо ме интересира.

Ни еден играч од оние со кои се поврзуваме не заслужува повеќе од 40 мил. освен Суарез.

Иначе денес медиумите пренесуваат дека има големи шанси да го земеме Бернард, а цената за која ќе дојде била 21м, шо уствари го прави овој трансфер невозможен.

Ни еден играч од оние со кои се поврзуваме не заслужува повеќе од 40 мил. освен Суарез.

Иначе денес медиумите пренесуваат дека има големи шанси да го земеме Бернард, а цената за која ќе дојде била 21м, шо уствари го прави овој трансфер невозможен.
Тогаш на св.Никад ќе земеме квалитетен играч ...
21м не е ништо глеј
270618_672556812773660_28181852_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom