Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Епа на курвата да и понудеше Венгер 250к ко сега на руни, ќе останеше. Нека јаде он гомна дека отишол по титули... замина за пари!

Сити му понудиле 300 000 неделно на РВП пред да потпише за нас...

Tи беше таму ка му нудеја а?

Да бе, лично...

Јасно е каде идат играчите од Арсенал, ако идат по пари...
Затоа и му фрлаат ситни пари на Насри...

Во Јунајтед доаѓаат по нешто друго...
Колку и да не ти се допаѓа тоа, сепак е реалноста...

Да бе, лично...

Јасно е каде идат играчите од Арсенал, ако идат по пари...
Затоа и му фрлаат ситни пари на Насри...

Во Јунајтед доаѓаат по нешто друго...
Колку и да не ти се допаѓа тоа, сепак е реалноста...

Ај сеа не врти како дожд околу крагуевац, нели перса имаше преддоговор со јувентус? И што толку успешен Манчестер?

Од Базел испаднавте лани...

Пред 2-3 дена го спомнав Луис Густаво како опција и ете денес доста добри шпекулации за него.Се споменува сума од околу 15тина милиони,што е реална цена и која Венгер без мислење би ја платил :D

Ај сеа не врти како дожд околу крагуевац, нели перса имаше преддоговор со јувентус? И што толку успешен Манчестер?

Од Базел испаднавте лани...

Али си редат титули во ПЛ. Потсети ме колку имаме ние, а колку тие од постоењето на Премиер Лигата ? Да ти поможам. Нашиот број на титулу помножи го со 5/6.

Tи беше таму ка му нудеја а?
И Венгер и Манчини го потврдија ова. 330,000 плус хеликоптер да го носи и враќа до Лондон. Баш јас го ставив во темата за ПЛ ити ме цитираше, добро се сеќавам. Кратка меморија имаш.

а ова со Базел ти е смешен аргумент за екипа која има вкупно три ЛШ титули и три финалиња последниве 5 години. Вие не испаднавте од Брадфорд со прв тим? Смисли нешто подобро.

Ај не ми ставај линкови од Курир, мрш назад на фејсбук.

Не го сфативте членот вие.
Он си кажа АКО Арсенал му понуделе поголема плата на РВП ќе останел во Арсенал. Значи и покрај тоа што (за РВП) Јунајтед и Сити се подобри екипи тој би останал во Арсенал. Не поради тоа што ќе освоел титула со Арсенал туку дека ќе добиел поголема плата. Значи сепак смешно е да се рече дека примарната цел на РВП за трансферот не биле парите.

И Венгер и Манчини го потврдија ова. 330,000 плус хеликоптер да го носи и враќа до Лондон. Баш јас го ставив во темата за ПЛ ити ме цитираше, добро се сеќавам. Кратка меморија имаш.

а ова со Базел ти е смешен аргумент за екипа која има вкупно три ЛШ титули и три финалиња последниве 5 години. Вие не испаднавте од Брадфорд со прв тим? Смисли нешто подобро.
Не реков дека не се успешни, туку не се успешни до таа точка, до која ги прават.

Една барселона или реал ќе ги сомелат како пита од јаболки.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 21:25 ---
Али си редат титули во ПЛ. Потсети ме колку имаме ние, а колку тие од постоењето на Премиер Лигата ? Да ти поможам. Нашиот број на титулу помножи го со 5/6.

Манчестер добива титули благодарение на константноста, најмалку изгубени поени со екипите од 7 место па надолу и да не го заборавам факторот ферги кај судиите!

Да не се полакомеше бордот за голем стадион, уверен сум дека сега ќе бевме пред нив и со 2 ЛШ титули.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 21:27 ---
И додека сум тука да прашам, што ако понуди сега псж 400к неделно и 45м за перса ќе замине ли он под ајфеловата кула?

Добро нели гледате дека секоја година иста песна ??? На што се надевате ?? па нели го научивте стариов дека парите си ги пика у газ,.Ако не земе 2-3 гром играчи може слободно пак за 4 место да си се борат и ништо фазла.

Не реков дека не се успешни, туку не се успешни до таа точка, до која ги прават.

Една барселона или реал ќе ги сомелат како пита од јаболки.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 21:25 ---

Манчестер добива титули благодарение на константноста, најмалку изгубени поени со екипите од 7 место па надолу и да не го заборавам факторот ферги кај судиите!

Да не се полакомеше бордот за голем стадион, уверен сум дека сега ќе бевме пред нив и со 2 ЛШ титули.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 21:27 ---
И додека сум тука да прашам, што ако понуди сега псж 400к неделно и 45м за перса ќе замине ли он под ајфеловата кула?
Не правиме муабет за сомелување, не го бараа РвП ни Реал Мадрид ни Барселона, сигурно ќе бира од тоа што му е понудено. А за ова со судииве веќе смешно станува кога сакале да признаете или не, вие имавте најмногу придобивки ланската сезона и тоа против нас дадовте гол од офсајд.

Не ми е поентата да провоцирам или да ја носиме дискусијата во друга насока , туку во право беше членот што те поправи дека Перси одби вонземски суми и привилегии од Сити. Не беше силината на МЈ тема на муабет. Тоа е се ;)

Дај бе веќе не го спомињајте курвата, кога тогаш ќе му се врати тоа што му сврте грб на клубот што со години го ранеше додека се лечеше во болница.

Него што е работава бе Наполи ќе ни го лапне Игуаин....Немам коментар, дефинитивно си играат ташак овие нашиве.....Мора да дојде некој , дека иначе уште една посрана сезона ќе гледаме.

Не правиме муабет за сомелување, не го бараа РвП ни Реал Мадрид ни Барселона, сигурно ќе бира од тоа што му е понудено. А за ова со судииве веќе смешно станува кога сакале да признаете или не, вие имавте најмногу придобивки ланската сезона и тоа против нас дадовте гол од офсајд.

Не ми е поентата да провоцирам или да ја носиме дискусијата во друга насока , туку во право беше членот што те поправи дека Перси одби вонземски суми и привилегии од Сити. Не беше силината на МЈ тема на муабет. Тоа е се ;)

Минатава сезона си ја освоивте титулата чисто како солза.Ние си признаваме дека лани имавме повеќе судиски одлуки во наша корист од може било кој тим во ПЛ,но тоа не го менува фактот дека низ сезоните назад вас судиите ви помагаа.Членот погоре мислеше за годините поназад. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom