Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
и вторник ќе помине, и среда и така со ред...
Незнам зашто се замарате глеј колку е топло не ве мрзи? :D

2-3 браќа се и мислам дека се сите фудбалери.Баш гледав една емисија,татко му билфудбалер на времето и имал голем притисок бидејќи сите го споредувале со татко му и сл. работи.
да и татко му бил фудбалер и го викале Пипа(нос) па оттука е прекарот на Игуаин Пипита(носе) :D

Чиче пак се пали на младо мевце,се интересира за некој 18 годишен лев бек Менди од француско.

Чиче пак се пали на младо мевце,се интересира за некој 18 годишен лев бек Менди од француско.
Оној Нампали Менди? Се интересираа и Јунајтед за него ама рекол дека не се осеќал уште спремен да ја напушти Франција, во Ница ќе одел. И не е лев бек, стопер/ДМ е, ако збориме за истиот :)

анчелоти нов менаџер на реал, така да ако ја биде работава со игуаин сега е време

Оној Нампали Менди? Се интересираа и Јунајтед за него ама рекол дека не се осеќал уште спремен да ја напушти Франција, во Ница ќе одел. И не е лев бек, стопер/ДМ е, ако збориме за истиот :)

Не збориме за истиот, овој нашиов Бенџамин се вика.....

Ајде го претставија Анџелоти, сеа се чека Игуаин. :)

Тевез во Јуве,Сити ке бараат замена,Игуаин има играно под Пелегрини.
Чисто теорија,ама овој пат не сакам да чекам до петок. :/

Higuain brother: “Gonzalo now close to Arsenal”

Тууу јас снемав веќе нокти за грицкање на рацеве...Да се префлам на нога а....Ајмо до крај на неделава очекувам и да се официјализира ова, доста е веќе ,шпанска серија испадна работава.....

Higuain Is Close To Sealing Arsenal Move, Says Higuain’s Dog.

We can officially reveal that Higuain’s dog Fito (Fido in Spanish, probably)

In a statement, he said:

“Woof woof.”

And while I’m no dog expert, obviously, it translates as:

“I was running around the house as usual when I saw a school teacher (Arsene Wenger) and his personal assistant (Ivan Gazidis) and they talked about moving to Arsenal.

“At that point, I went outside and licked my balls.” :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom