Sura
Gooner 4 Life
- Член од
- 6 мај 2010
- Мислења
- 3.422
- Поени од реакции
- 1.923
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не те разбирам баш иако не е за мене наменето прашањето ама сумиве овде којзнае колку се точни за Рио мислам дека нема затоа шо тој во тоа време неиграше за ниеден клуб т.е од некое школо или така нешто го собраа незнам сигурно
Мене навистина ме интересира што е со ставката undisclosed! Ај да станува збор за Санти, Полди ... можеби и ќе разберам, но жутово ми е мистерија! Мислам дека играше тогаш во некој си клуб во ...сакам да кажам Нагасаки ама милсам дека нешто слично беше, а плус и беше Јапонската гордост!
Како и да е, детево сеуште се челичи!
Убаво е да се знае, Арсенал го одбиле Заха пред да потпише за Јунајтед.
Да за по неколку години да го внесеме во онаа “листа“ играчи кои биле пред потпис со клубов, сигурни играчи... не знам Ибра/Роналдо и си знаете сите кои ги говорам.. сезонава само 3/4 пати беа постнати тука
Искрено, многу сакав играчов да дојде кај нас.. ми правеше ќеиф за разлика од сегашниве спојки со Јоветич/Игуаин/Руни![]()
Today, Bookmakers are so confident Queens Park Rangers goalkeeper Julio Cesar will join Arsenal this summer that many have stopped taking bets!
Штом букмејкери не примаат веќе пари ...
Зошто бе нашиве несакаат да фрлат кеш на џбунов, баш ни треба еден ваков играч....
Одсекогаш сум сакал да потпишеме со Фелаини дека ептен корисен играч, како во напад така и во одбрана....