Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање до „експертот“ IgorChete зашто сеуште за Ryo Miyachi не се дава инфо за цена на шопингување?
Шала на страна, тргни ги нашиве несогласувања за момент, зашто типацов е едини Undisclosed од 2009/10 па навамо? Еве признавам се разбираш повеќе у финансииве на клубов па ме интересира.
Друго нешто ми фати око, а тоа е дека навистина А.В. троши мноооогу поголеми суми за трансфер на играч него ли порано, ама како што можам да приметам од табелава вака кога ги гледам сите на едно место и уткиве негови зачестија, а богами и скапо не коштаат wage vise и transfer vise соодветно.
Муабетов не ти го терам од инат него навистина ме интересира твое искрено мислење.

не те разбирам баш иако не е за мене наменето прашањето ама сумиве овде којзнае колку се точни за Рио мислам дека нема затоа шо тој во тоа време неиграше за ниеден клуб т.е од некое школо или така нешто го собраа незнам сигурно

не те разбирам баш иако не е за мене наменето прашањето ама сумиве овде којзнае колку се точни за Рио мислам дека нема затоа шо тој во тоа време неиграше за ниеден клуб т.е од некое школо или така нешто го собраа незнам сигурно

Мене навистина ме интересира што е со ставката undisclosed! Ај да станува збор за Санти, Полди ... можеби и ќе разберам, но жутово ми е мистерија! Мислам дека играше тогаш во некој си клуб во ...сакам да кажам Нагасаки ама милсам дека нешто слично беше, а плус и беше Јапонската гордост!
Како и да е, детево сеуште се челичи!

Мене навистина ме интересира што е со ставката undisclosed! Ај да станува збор за Санти, Полди ... можеби и ќе разберам, но жутово ми е мистерија! Мислам дека играше тогаш во некој си клуб во ...сакам да кажам Нагасаки ама милсам дека нешто слично беше, а плус и беше Јапонската гордост!
Како и да е, детево сеуште се челичи!

Во средношколска академија играше Рио, не во професионален клуб, не бил обврзан со договор, така да најверојатно нешто симболично ситно било платено за него.

Убаво е да се знае, Арсенал го одбиле Заха пред да потпише за Јунајтед.

Да за по неколку години да го внесеме во онаа “листа“ играчи кои биле пред потпис со клубов, сигурни играчи... не знам Ибра/Роналдо и си знаете сите кои ги говорам.. сезонава само 3/4 пати беа постнати тука :)
Искрено, многу сакав играчов да дојде кај нас.. ми правеше ќеиф за разлика од сегашниве спојки со Јоветич/Игуаин/Руни :)

Да за по неколку години да го внесеме во онаа “листа“ играчи кои биле пред потпис со клубов, сигурни играчи... не знам Ибра/Роналдо и си знаете сите кои ги говорам.. сезонава само 3/4 пати беа постнати тука :)
Искрено, многу сакав играчов да дојде кај нас.. ми правеше ќеиф за разлика од сегашниве спојки со Јоветич/Игуаин/Руни :)

Еее де, не можат сите да дојдат. И никој не знае дали ќе стане новиот Роналдо или Ибра. Плус имаме веќе еден ваков талент, Гнабри. А и пола од овие што играат во првиот тим моментално се на 50 посто од својот потенцијал што се вика.

Today, Bookmakers are so confident Queens Park Rangers goalkeeper Julio Cesar will join Arsenal this summer that many have stopped taking bets!

Штом букмејкери не примаат веќе пари ...

Today, Bookmakers are so confident Queens Park Rangers goalkeeper Julio Cesar will join Arsenal this summer that many have stopped taking bets!

Штом букмејкери не примаат веќе пари ...

Не мора да значи.
Обложувалниците ги прават коефициентите не врз факти, туку врз количината на уплатени пари.
Често се случува заради неосновани шпекулации по весници да се зголемат влоговите на некој трансфер до тој степен што 1.00 ќе стане коефициентот. Тоа се случи со Фелаини во Арсенал пред недела дена.
Тоа е само дефанзивен механизам на обложувалниците.

Читах нешто Фелаини сакал транфер у Арсенал. Баш да видаме...И да има нешто или ќе се остваре трансферо у Август или ќе ни го лапне Челзи мелзи и некој слични клубове.

Зошто бе нашиве несакаат да фрлат кеш на џбунов, баш ни треба еден ваков играч....
Одсекогаш сум сакал да потпишеме со Фелаини дека ептен корисен играч, како во напад така и во одбрана....

Зошто бе нашиве несакаат да фрлат кеш на џбунов, баш ни треба еден ваков играч....
Одсекогаш сум сакал да потпишеме со Фелаини дека ептен корисен играч, како во напад така и во одбрана....

Се е кажано (y) Повеќе маабет на бајната.

Артета од евертон е полн погодок, за Фелаини верувам исто така, поарно сега да се запне за трансфер отколку да се чека и да се лупне челзи, јунајтед или некој трет со милионите.

Чипс е новиот директор на клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom