Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Туууу се препотив....Сами ќе си ја кроиме судбината....Идеме на две победи...

Е сега се е во наши раце.Ако ги тепаме двете,идеме во ЛШ.Ако не,може да се сликаме кај Бурчо.

Па реално, и треба да ги тепаме, уште подобро ќе биде ако и Челзи и Тотенхем изгубат уште некој бод попат.

ЈБГ тоа е. Ама сепак мислам дека нема шанси да кикснеме, така ти е кога сега на крајот ќе се јадам со нервози :unsure:

Мора да се работи на нападот сега,да се намали гол разликата во однос на Челзи..Сигурен сум дека ќе кикснат.

ајде ајде ништо чудно и да киксне тотенхем со копачите е тешко да се игра башка и у гости и со другите копачи дома , ама ипак копачи се нема да се дадат лесно се борат за опстанок

ЈБГ тоа е. Ама сепак мислам дека нема шанси да кикснеме, така ти е кога сега на крајот ќе се јадам со нервози :unsure:
Играме со Виган, единствено нешто што вели дека можеби “немаме“ шанса за кикс е тоа што само 2 дена претходно ќе го играат финалето во кое се сите нивни мисли алоцирани ...
Посебно нивни успех на тој план може нам да ни отвори видик поголем..

ке биде јако ако тепа виган и иде у втора лига , второ лигаш игра лига европа :D

Портсмут.
Победа над Челзи во финале на ФА куп,отпаѓање од лига.
боље да се откажат од учество зашто средствата не се големи а за слаб тим само ке си влошат состојба во првенство , нешто као њукасл годинава немаа доволно капацитет за на 4 фронта ( ПЛ , ФА , Карлинг и ЛЕ )

Нема више место за заебанциете на жервињо, киксовите на Шчезни, лизгањето на мертезакер, неуспешен дриблинг на тео и слични мајмунлаци што ги прават цела година!

Овие два натпревари треба да ги изиграат како да се во финале на ЛШ. Заебат ли сега и венгер нека пакува куфери!

303074_498563443531193_394139718_n.jpg

Добра промоцијата :)
--- надополнето: 9 мај 2013 во 14:48 ---
486878_523145917720543_70239373_n.jpg

Има информации како Арсенал заинтересиран за Руни.Можно е да се има некој договор меѓу вампирот и професорот,но сепак премногу би не коштел.Пак ќе речам со некои заебани меѓусебни договори,да.
Дали лично вие би сакале да го видите Руни во Арсенал? Лично јас,да.Кога можеа ѓаволите да го засакат РВП,зошто ние не Шрекот? :icon_lol:
Мада,според мене да се случи ова,шансите се 1%.

Дали лично вие би сакале да го видите Руни во Арсенал? Лично јас,да.

Јас, не. Убаво си пишаа едни, „свинско не примаме, само рибешко“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom