Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе син, ќе видиш. Дека ќе го земиме Касиљас мало морген. Истите шпекулации како пред 2-3 години за Буфон шо беа. Ти текнува ? Шо зедовме то лето ? Памтиш ? Не си прајте бајрам со умот, дека Венгер ќе купи топ клас голман.
што сте се запнале за топ клас голман, нас ни треба топ клас напаѓач, и така девизата на Арсенал секогаш била не е важно колку гола ќе примиш ако успееш да дадеш еден повеќе од противникот :)

Уште еднаш своите 100мислени одговори, не го негира потегот сепак.
Како и да е, не ми се верува дека ќе доаѓа кај нас сега

Не негира, не потврдува, никогаш не се знае со него, се е можно, иако кога би рекол категорично не, тогаш сигурно се враќа Цеск, тоа се тие финти на стариот ;)

Не негира, не потврдува, никогаш не се знае со него, се е можно, иако кога би рекол категорично не, тогаш сигурно се враќа Цеск, тоа се тие финти на стариот ;)
Па тоа ме зачудува највеќе, обично СЕ негира прво потоа дава ваква некоја чудна изјава..сега одма мртва површина над темата, никакво не

Кружат информации како Баерн ќе нудел за Кош 23м.
Ако стварно понудат толку,нашите се будали ако не прифатат! :)

А да ги намамиме да го земат Пер да ни го остават Кош а?

320893_564961090210341_1361253505_n.jpg

И наредната година па да плачеме дека не требаше да се продава, или дека за него нема соодветна замена.Ако нешто итно треба да се купи тогаш тоа дефинитивно се лев и десен бек и КЛАСА напагач.

Кои се очекува да бидат стартни 11 за утре ?

Не.Знам дека го земавме начо,ама типот ми е некако многу дефанзивно настроен а модрните бекови не се такви.
Уште не си отрезнал од 1ви мај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom