Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше многу порано да се седнат на клупа Подолски,Шчезни,Вермален,Сања.
Супер изигравме,тактички,организирано,мотивирано.Единствено ми е криво шо примивме 3 гола од аматерски грешки во првата утакмица,посебно третиот гол :( .
Подолски на клупа требало да седне... really !?
Подолски нема станато од таа клупа и тоа е проблемот, барем според мене. За другите 3ца и ја сум за на клупа да бидат, ама Подолски никако.
Да играа Подолски и Вилшер мислам дека ќе стигневме до супер резултат, ама јбг тоа е.
Иначе ја мислам дека Фабиански треба да биде прв голман до крајот на сезонава, зошто Шчесни за ништо не го бива оваа сезона, ама баш за ништо.
Казорла никако да врзе 3 утакмици кај што ќе има добар учинок, 1-2 утакмици ќе изигра на ниво и после го нема...

Шо не успеавме во лш не успеавме, сеа да успееме да дојдеме до 4то место ќе биде супер :D

Одлично си ја заврши работата Вермален денеска. If you know what I mean:sneaky:

Сепак не бевме на потребното ниво. Во последните 15 минути на моменти почнавме да заличуваме на нешто, ама прекасно.
Како и да е, ми се допадна играта во одбрана, немаше беспотребни кошкања во шестнаесетникот. Фабијански мислам дека одлично си бранеше денес, иако очекував да биде малце нестабилен со оглед колку долго нема играно за прв тим. Али браво(y) Ја би му дал и во сабота да брани.
И нормално Пер-Кош во одбрана одново.

Во сабота е поважниот натпревар за нас.:)

Браво Џенкс,браво Гибс,браво Лорен,браво Арон !!!
кога играш со срце на терен, има и резултат...
викендот сигурно тепаме.

Добра игра во одбрана, али во прво полувреме многу загубени топки поради непрецизни подавања. За офсајдот нема што да зборам, Фабиански супер си бранеше... Кон крајот на второ полувреме притиснаа али пак не можеа, да не дадеа гол од прекин ќе беше тешко многу да дадат од игра, али тоа е... :(

се разочарав од санти, треба на клупа да го стават за да се освести малце, во текот на целиот напревар никаде го немаше иначе росицки денес ме зачуди што играше повеќе како кољач него како плејмејкер

Вака во одбрана цела сезона да игравме далеку подобро ќе беше, се гледа дека има квалитет но фали мотивација на помали утакмици вака да се изигра.
Се надевам утакмицава ќе ни ја сврти сезоната на подобро во ПЛ.

Шо да кажам кога се е кажано.Супер во одбрана,Џенкинсон,Фабијански,Гибс :cuc:
Моравме да дадеме гол порано.Големиот Баерн.Можеби тука не сум зборел,со другари повеќе,но Баерн и одбрана два различни поими.Па кога ќе ми текне дека да не дигнаше овој слепецот офсајд ќе дадевме уште еден.Како и да е,ова е позитивен показалец за остатокот од сезоната.

Хахахахах кое реметење ќе му удрат на Санти другарите од Малага :pos:

Леле колку ни фалеше Гибс, ѕвер е малиот, каков Начо какви бакрачи, Гибс, Џенка и Кош денеска маестрални.

Акцијата за првиот гол беше :drk: Алаба :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom