Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Хахах Полди изглеа казнет е, многу пиел изглеа на каневалот во Келн :). От тогаш наваму се на клупа си седи....
Ептен ќе ми се напраи мерак ако ги тепаме денес, ќе им простам дури што годинава губевме од шеснаестолигаши....

Зошто бе Метресакер на не Косиелни, кокошките имаат брзи играчи. Ај да видиме, не сум преголем оптимист за денес.

Аман со одбранава,неможе 1 нормална утакмица да одиграат... Вермален 2 грешки 2 гола :facepalm: Одиме со пресврт во второ полувреме :D

Добро може ли некој да објасни што се случува со Вермален?Па подобро да го продадеме во Јуни и да земеме нов играч,цела одбрана до 35 минута играше супер,се додека Вермален не упропасти..
--- надополнето: 3 март 2013 во 17:48 ---
Жиру:facepalm: му требаат 2 минути додека да се намести да шутне..Што згрешил Подолски за да не игра?

Жиру е најлошиот напаѓач во историјата на Арсенал!
Волкот е клошар идиотски кој на една утакмица игра, на 5 никаде го нема.
Ви ебам манекените кретеноидни, мрш надвор од клубов, фрузируте им се поважни од формата.

:facepalm::facepalm:Жиру само мрчи муда, ко тетка некоја е само коментира нешто.....
Срамота е какви голови примивме.....Да влезе Полди мора, вака слабо, ептен сме анемични во напад.

На бејл голот слободно можеше и како пасивен офсајд да се суди, не барам оправдување виновна е одбраната мизерна ама...

А бе намерно вака прават, за да заврши 2-5 на крајот

:love:нашата одбрана:love:

И добро зошто ли зошто Подолски седи на клупа ?

Не ми се верува дека ова е Арсеналот,за кого навивам јас.

Не помага ни тоа што Вилшер и Ремзи се тотално срање денеска, Казорла нема простор за игра, нападот е комедија/трагедија, само Монреал и Џенка имаат солидна партија.

Да не звучи дека завземам страна далеку од тоа ама Венгер треба да биде свесен дека на Емирати доби 'поклон' од Адебајор на резултат во корист на Тотенхем во кое Спарс тотално ги надигра Арсенал од почетокот до црвениот картон. Требаше да биде свесен дека тогаш доби поклон победа која ако не беше црвениот тешко дека ќе се случеше и да ги зае*е денес на Вајт Харт Лејн да им постави тактика да иде на контри со брзи крила овие ќе притискаат ќе притискаат ќе видат не оди нервоза ќе ги фати една грешка да се искористи и тоа е тоа па и бод ќе беше супер денес за вас. Карма е се враќа....Вака добива шамари од кој ќе стигне и паѓа морал на екипата...нека смени нешто и Венгер го прочитаа исто ко Барса. Вака ги гледам како се мачат и јас се мачам покрај нив...игра без цел, без ефект без идеа ....

ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛ :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom