Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Веснициве се пуни од пофалби за играта на Џек вчера.:love: Не ми се допадна само што не го замени буљашов, да се надеваме дека ќе се одмори добро за во сабота.
А гледам ќе играме со Скилачи во сабота, Кош нешто повреден, Верма исто....Башка и Реми се повредил.....
Со кој памет го пуштија Џуру не знам.....Скилачи ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј......може ќе биде подобро да им се даде шанса на некој од младите.

Jack-Wilshere-goes-on-a-s-003.jpg

Кога Џек ќе добие малку одмор у пм ? ..... :unsure:
Инаку каков скилачи бе подобро она детето Микел ако е опоравено да игра ...

да ми каже некој од каде можам да земам за најдобра цена дрес од арсенал, ама пак да биде најк не некој пирамида спорт што се лупи, и по можност со wilshare или walcott на грбот :D

да ми каже некој од каде можам да земам за најдобра цена дрес од арсенал, ама пак да биде најк не некој пирамида спорт што се лупи, и по можност со wilshare или walcott на грбот :D

Од официјалниот.
околу 60 фунти ќе те кошта.
ај хев два од таму може сеа и трет :)

Кога Џек ќе добие малку одмор у пм ? ..... :unsure:
Инаку каков скилачи бе подобро она детето Микел ако е опоравено да игра ...
Аии друже немој!
Скилачи и Пер вчера некој ги комбинираше како најлош тандем... ама дали си го видел Мигел?
Па тоа би било најдобрата тројка да се стави... високи, мрзливи , а лошо е што Мигел и Скилачи се и несигурни што е позитивната страна на Пер барем :D

Од официјалниот.
околу 60 фунти ќе те кошта.
ај хев два од таму може сеа и трет :)
ќе видам некако скапо ми се фаќа 60 фунти а шипинг? јас имам оригинал дрес најк за 30 евра бел купено ако не најдам подобра варијанта ќе земам од кај нив

ќе видам некако скапо ми се фаќа 60 фунти а шипинг? јас имам оригинал дрес најк за 30 евра бел купено ако не најдам подобра варијанта ќе земам од кај нив
Оригинал дрес за 30 ерва искрено евтино ми делува. Да не било тоа некоја мајца за тренинг или слично. Јас имам и дрес купен околу 60-70 евра беше, а мајца исто оригинал најк, многу сличен материјал како дресот и е поевтина. И пофраерска е :D

Не ги следам вестиве со повредите,озблино ли Времален и Кош се повредени?
Ако се, господ нека ни е на помош со Скилачи

Дојде време да ги оправда Скилачи парите за него дадени :D ваааааааааааааааа :)

Не ги следам вестиве со повредите,озблино ли Времален и Кош се повредени?
Ако се, господ нека ни е на помош со Скилачи
За Кош не се знае сигурно што како е, за Верма не е повреден туку беше па ќе видиме 90% ќе игра :)

Вермален ќе игра бе,што ви е на вас...Иначе,уште неможам да дојдам до информацијава дека Кош се повредил...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom