Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.arsenal.com/home

Ваууууууууууууу нов дизајн на сајтот.

Arsenal unveil new Club website redesign

Го видов преска и најискрено на прв поглед не ми се свиѓа, али обично сите промени на почеток не се “убави“ а и некогаш треба да се навикнеш така да може ќе ми се засвиѓа, но за прв поглед многу ми изгледа несериозен...

Го видов преска и најискрено на прв поглед не ми се свиѓа, али обично сите промени на почеток не се “убави“ а и некогаш треба да се навикнеш така да може ќе ми се засвиѓа, но за прв поглед многу ми изгледа несериозен...
Да, малку е чудно на почеток. Ама ваљда ја мислеле, и претпоставувам дека е ствар на навика.

Важно Арсенал да гази, батали веб страна :D

Ееее..Ме разочараа...Заљубен бев во стариот дизајн..Сега некако овој не ми се свиѓа.

Што знам, мене ми е ок. Прилично е прегледна, особено кога се игра следен натпревар инт итн...Ќе се навикнеме, може ова е моментот да разбиеме малер, да освоиме некое трофејче :P

Ни мене не ми се допаѓа на прв поглед а и уште долго ќе биде додека да се навикнам да го гледам, сепак стариот беше поубав, ама ајде можеби со овој ќе ни тргне :D

http://www.arsenal.com/home

Ваууууууууууууу нов дизајн на сајтот.

Arsenal unveil new Club website redesign
Тапа.
Знаете ли зашто освојувавме сајт на годината скоро цело време од клубовиве во англија? Зашто на сите од прва до последна лига им се ваков исти принцип страните.
Еве малку по различен изглед има, но отворете ги сега од Leyton Orient - Scuntrope- Ipswich до Newcastle-Man Utd... ќе видите се се истите дизајни воглавно, само надоградени зависи кај кој колку труд се вложило и ќеш :)

Според мене редно беше да ја направат промената. Стариот дизајн воопшто не ми правеше мерак. Thumbs up.

Мене па многу ми се допаѓа новиот сајт, освежен поглем фонт, подостапни се содржините некако. А ќе се навикенте во секој случај.

Казорла стартер за Шпанија денес. Монреал резерва.

Иначе Монреал дебито за Шпанија го имал на Градски( или Филип II, сеедно). Изиграл 15тина минути тогаш. Ништо битно, чисто како информација:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom